Căuta…

Search
Close this search box.
saloane british airways capsule

British Airways își schimbă saloanele First Class din aeroporturi

Florin Amariei
17/05/2021
No Comments

Clienții First Class ai British Airways se vor întâlni cu o nouă filosofie în saloanele de așteptare dedicate acestora din anumite aeroporturi. Compania aeriană încearcă să pună accent pe relaxare.

Întreaga lume se află constant în schimbare. Ultimul an, cel puțin, ne-a adus o serie de modificări care ne-au afectat pe toți într-o anumită măsură. Acum, din fericire, lumea se redeschide și granițele încep să pară din nou doar linii trasate arbitrar pe Terra.

British Airways se pregătește pentru clienții săi premium și aduce o îmbunătățire considerabilă pentru saloanele sale First Class din anumite aeroporturi. Înlocuiește tradiționalele birouri și fotolii cu capsule care asigură un plus de intimitate și confort. Acestea permit chiar și somnul într-o condiție mult mai bună.

Capsulele acestea pot fi, desigur, întâlnite în mai multe aeroporturi. British Airways, însă, a ales un produs care oferă o altă dimensiune a confortului. Acestea se pot transforma printr-o simplă apăsare a butonului în paturi care izolează persoana de zona care o înconjoară. Mai mult, față de variantele standard, acestea au locuri special dedicate pentru stocarea obiectelor personale de importanță majoră precum telefonul, portofelul și alte acte. Acel spațiu poate fi accesat doar printr-un PIN personalizat.

Desigur, spațiile cu aceste capsule vor avea și personal dedicat, așadar prosopoale calde și băuturile complementare vor fi disponibile pentru o experiență reușită înainte de zbor.

Pentru cei care vor să se bucure de o experiență privată acustică este disponibil și un sistem de sunet Bose.

Noul CEO al British Airways promite, insa, ca aceasta nu va fi nici prima și nici ultima îmbunătățire pe care o are pregătită pentru clienții companiei care vor relua deplasările.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT