Căuta…

Search
Close this search box.

Brangelina, prima șampanie rosé

Dan Vardie
04/02/2020
No Comments
Brangelina Miraval

Așa cum știți, Brad Pitt și Angelina Jolie dețin, din vremea în care încă mai formau un cuplu, podgoria și crama Château Miraval, în Provence, iar curând vor lansa și prima șampanie rosé.

Château Miraval va produce șampania rosé în parteneriat cu Champagne Pierre Péters. Marc Perrin, a cincea generație de producători de vin la Château de Beaucastel, și care, de asemenea, produce vin pentru Miraval a oferit presei câteva detalii despre noua licoare. Perrin a lucrat cu Pitt și Jolie în ultimii 7 ani și spune că s-a implicat și în lansarea șampaniei Miraval. Deși cele mai multe informații sunt confidențiale, Perrin a dezvăluit totuși colaboarea Brangelina cu Pierre Péters din Le Mesnil sur Oger: „Vom lansa o șampanie rosé sub numele Miraval, și vom crea singura casă de șampanie care va produce doar rosé. O să dăm tot ce-i mai bun din rosé pentru această șampanie.”

În ianuarie anul trecut, crama Brangelina a lansat , un vin al cărui nume a fost inspirat de pianistul și compozitorul francez de jazz Jacques Loussier.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT