Căuta…

Search
Close this search box.

Brandurile de ceasuri se așteaptă la revenirea vânzărilor

Dan Vardie
26/01/2021
No Comments

Ceasornicarii elvețieni de lux Hublot și Zenith, ambii din grupul francez LVMH, se așteaptă ca vânzările să revină în 2021, după un 2020 dificil, precum și un început provocator pentru noul an.

Vânzările de ceasuri de lux au scăzut anul trecut, deoarece magazinele au fost afectate de restricțiile cauzate de pandemie. Dar, unele companii, care au o prezență puternică în China continentală, au beneficiat de o revenire a cererii, precum Richemont, care a revenit la creștere în ultimul trimestru al anului 2020.

De asemenea, Hublot a înregistrat creșteri ale vânzărilor la finalul celui de-al patrulea trimestru, grație vânzărilor din China.

Vânzările online de ceasuri Hublot, care costă în medie 18.000 de euro, sunt încă mici și se așteaptă să ajungă la 2-3% din vânzările totale anul acesta. Zenith, ale cărui ceasuri au costat în medie 10.000 de franci elvețieni, a vândut anul trecut aproximativ 5-6% din ceasurile sale online.

“Pentru Hublot, ne așteptăm la o creștere de 15-20% a vânzărilor în acest an… În China, avem încă mult potențial, ne așteptăm la o creștere foarte puternică de 30-50% acolo”, a declarat CEO-ul Ricardo Guadalupe într-un interviu pentru Reuters.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT