Căuta…

Search
Close this search box.

BOVET Battista Tourbillon – hyper-orologerie

Filip Sirbu
19/10/2021
No Comments

BOVET 1822 a creat o bestie orologeră croită după chipul și asemănarea hypercar-ului EV Pininfarina Battista, o bijuterie inginerească capabilă să sprinteze până la 100 km/h în doar 1,8 secunde. Cele două branduri cu o istorie deopotrivă bogată și plină de fascinație și-au unit forțele în cadrul noii piese BOVET Battista Tourbillon.

Designul sofisticat, premium și cu un spirit aparte, rod al imaginației maeștrilor artizani BOVET 1822 și al talentaților designeri Pininfarina, amintește, bineînțeles, de formele incredibil de fluide și senzuale ale hypercar-ului EV italian. Sub-cadranele asimetrice, vopsite într-o superbă nuanță de albastru racing, se asortează incredibil de bine cu superba cușcă a tourbillon-ului, ce poate fi admirată în toată splendoarea în dreptul orei 6.

Ceasul este animat de un mecanism realizat in-house de-a dreptul revoluționar, care oferă o rezervă de mers de 10 zile cu ajutorul unui singur barilet. Ceasul va fi disponibil în doar 90 de exemplare, dintre care 30 din Titan, 30 din Aur Roșu, respectiv 30 din Platină. Prețul de pornire va gravita în jurul a 320.000 de dolari, un preț de-a dreptul modic dacă este să ne raportăm la cele 2 milioane de dolari percepute de Pininfarina pentru un exemplar Battista…

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT