Căuta…

Search
Close this search box.

Bodega Otazu primeste noi premii si lanseaza Pago de Otazu Chardonnay

Florin Amariei
06/11/2020
No Comments

Producatorul de vinuri rafinate cu o istorie de aproape doua secole anunta primirea de noi distinctii si lanseaza Pago de Otazu Chardonnay vintage.

“Noul” vin este un Chardonnay 100% provenit dintr-o regiune alintata de razele blande ale soarelui spaniol. Pago de Otazu se bucura de a fi parte integranta din clubul Denominazione di Origine Protetta, adica ramane si in ochii Uniunii Europene un produs special ce merita conservat si pastrat in forma sa actuala.

Pago de Otazu se prezinta intr-o culoare galbena atragatoare si ofera degustatorului o paleta de arome unice formata din fructe tropicale. Are o textura densa si o aciditate balansata, caracteristici ce ii confera un finish clar si aromat.

Vinul este produs din struguri culesi in septembrie 2017 in ladite biosecurizate de 12kg fiecare. Apoi ajung in butoaiele de stejar francez care, pentru a conferi o caracteristica unica fiecarei sticle, este colectat din paduri diferite din Hexagon. Timp de sase luni compozitia a fost pastrata permanent la temperatura de 16 grade Celsius.

Chardonnay-ul a fost apoi lasat sa se odihneasca timp de 18 luni.

Conform Bodega Otazu, noua licoare poate fi servita alaturi de produse marine, sunca de Iberia, legume de sezon, branzeturi maturate, peste la gratar, pui sau carne rosie.

Pentru a va bucura de Pago de Otazu Chardonnay va trebui sa va grabiti sa plasati o comanda, intrucat acesta va fi produs intr-o editie limitata de doar 2090 de sticle.

Vinul a fost deja testat de Vivir el Vino si Gilber&Gaillard, unde a primit 94, respectiv 92 de puncte!

Bodega Otazu anunta noi premii

Simultan cu lansarea Pago de Otazu Chardonnay, producatorul anunta ca a mai primit o serie de distinctii care ii onoreaza efortul depus pentru realizarea celor mai efervescente combinatii de vin.

Asadar, Otazu Premium Cuvee a primit medalia de aur din partea Gilbert&Gaillard si Pago de Otazu (2015) a fost onorat cu alt aur la Asia Wine Trophy.

Bodega Otazu a mai primit si titlul de “Cea mai buna crama deschisa turistilor” la cea de-a 5-a editie a “Ruta del Vino de Espana Awards”.

Aceste produse sunt disponibile în România, în exclusivitate prin CAESAR Concierge. Mai multe detalii caesar@automedia.ro

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT