Căuta…

Search
Close this search box.

Bodega Otazu a dat startul vânzărilor pentru Otazu Premium Cuvee 2018

Aurel Dragan
05/10/2020
No Comments

După deschiderea vânzărilor de Pago de Otazu Chardonnay con Crianza, Bodega Otazu anunță și startul vânzărilor pentru Otazu Premium Cuvee 2018.

Otazu Premium Cuvee 2018 este un cupaj de Cabernet Sauvignon (42%), Tempranillo (33%) și Merlot (25%). Fiecare varietate de strugure a fost recoltată separat în octombrie 2018 și fermentată a 28 de grade Celsius pentru a păstra aroma specifică. Fermentarea a fost urmată de maturarea timp de 12 luni în butoaie de stejar francez din păduri diferite.

Acest vin roșu are o culoare roșie intensă, asemănătoare cireșelor, și oferă arome elegante și intense pe palatul nazal, dominate de fructe negre și note moi condimentate. Este un vin dens, rotund și echilibrat la gust, cu un finisaj elegant fructat.

Vinul se recomandă a fi servit între 16 ° C – 18 ° C și se împerechează foarte bine cu carne roșie, vânat, ton, pește afumat, orice fel de brânzeturi, risotto și ciocolată neagră.

Aceste produse sunt aduse în România în exclusivitate prin CAESAR Concierge. Vă rugăm să ne contactați la caesar@automedia.ro sau arata@caesar.club și să consultați www.caesar.club.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT