Căuta…

Search
Close this search box.

BIJAL – un nou resort de lux pe faleza orașului Side

Filip Sirbu
31/10/2023
No Comments

În acest an, BIJAL a inaugurat un proiect de lux pe malul Mediteranei, în proximitatea celebrei stațiuni Side din Turcia.

BIJAL, amplasat printre grădini luxuriante și îmbrățișat de păduri de pini, impresionează cu cele 19 vile unice ce oferă una, două sau mai multe dormitoare, piscine private, terase generoase, acces privat la plajă și atenția constantă a unui majordom dedicat, mereu pregătit să împlinească fiecare dorință a oaspeților. În acest refugiu idilic, fiecare detaliu este pus la punct pentru a asigura o experiență impecabilă, făcând din vilele BIJAL alegerea perfectă pentru cei ce doresc o evadare pe tot parcursul anului într-un cadru deosebit de confortabil și retras.

Opțiunile culinare disponibile la cele trei locații diferite, inclusiv Club House cu grătar, Beach House cu un meniu diversificat, care include preparate internaționale și locale, și un loc teppanyaki pe plajă, sunt menite să impresioneze chiar și cei mai exigenți oaspeți. Meniurile restaurantelor au fost elaborate în colaborare cu bucătari cu stele Michelin de renume mondial.

În plus, noul complex oferă un spa luxos, un studio de fitness bine echipat, terenuri de tenis profesionale, inclusiv un teren separat de padel, un club pentru copii și o varietate de opțiuni de divertisment și petrecere a timpului liber, precum cursuri de gătit și sesiuni de degustare de vin, croaziere private la apus de soare sau proiecții private de film. În plus, zona înconjurătoare abundă în atracții culturale și naturale, precum râuri pitorești, canioane și cascade, situate în apropierea orașului vechi Side, transformând astfel radical experiența vacanțelor la resortul BIJAL.

Arhitectura distinctivă și interioarele rafinate ale vilor au fost concepute de celebrul studio Autoban din Istanbul, cunoscut anterior pentru proiectele sale de design pentru stațiunea JOALI Maldives și resort-ul JOALI BEING. Cu o istorie în design care se întinde din 2003, acest studio a dobândit o reputație remarcabilă pentru stilul său inovator, capabil să transforme complet orașe și să sublinieze caracterul fiecărui loc. Autoban a fost laureat cu numeroase premii de prestigiu în domeniul designului, inclusiv prestigiosul Premiul Red Dot pentru designul arhitectural și designul interior al Aeroportului Internațional Heydar Aliyev din Baku și Terminalului de Croaziere Galataport din Istanbul.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT