Căuta…

Search
Close this search box.

Bentley Fragrances lansează o nouă colecție pentru femei

Dan Vardie
16/11/2020
1 Comments

Bentley Motors s-a reprofilat! Deși este cunoscut pentru mașinile de lux pe care le fabrică, Bentley produce și genți, mobilier, cadouri festive și  chiar… miere. Mai mult decât atât, brandul britanic are propria linie de parfumuri, care acum s-a îmbogățit cu trei arome noi.

Colecția exclusivistă Bentley Beyond a lansat trei noi parfumuri pentru femei: Radiant Osmanthus, un parfum proaspăt, fructat-floral, Mellow Heliotrope, un parfum pudrat și Vibrant Hibiscus, un parfum floral extravagant.

Fiecare dintre aceste noi arome a fost conceput pentru a reprezenta caracteristicile individuale ale unei flori unice, dar și pentru a reflecta caracterul doamnelor care îl poartă.

La fel ca și celelalte parfumuri Bentley, acestea sunt prezentate într-o sticlă luxoasă, inspirată de farurile lui Bentley Continental GT. Sticlele grele au o bază groasă și un efect superb de satin, fiecare dintre ele fiind finisată cu un capac  decorat cu detalii din piele de căprioară.

Cele trei arome au fost create de către maestrul parfumier Karine Dubreuil Sereni, în Grasse, Franța, inima industriei parfumurilor.

Radiant Osmanthus

Radiant Osmanthus este un parfum care impresionează prin notele de vârf ce combină mandarina spumantă cu floarea de portocal. Acestea sunt completate de arome de piersică, cu note de iasomie sălbatică și o bază cremoasă, care combină lemn de santal, chihlimbar alb și mosc. Din acest mix rezultă un parfum dulce, ușor și elegant.

Mellow Heliotrope

Realizat din Heliotrop, o floare mediteraneană al cărei nume se traduce prin „se întoarce spre soare”,  Mellow Heliotrope este un parfum oriental, care te îndeamnă la visare. Acesta combină notele florii al cărei numei îl poartă cu atingeri moi de vanilie și anason pentru a obține un parfum pudrat, care va dura zile întregi.

Notele de început de coacăze negre și note de piper roz te învăluie în razele calde ale soarelui, iar notele de vârf, care combină arome florale de violete și heliotrop transmit un aer foarte romantic. În final, notele de vanilie și praline își vor intensifica subtilitatea și vor lăsa în urmă o aromă seducătoare.

Vibrant Hibiscus

Cel de-al treilea nou venit în colecția de parfumuri Bentley, Vibrant Hibiscus, are un stil flamboyant, care amestecă un pic de cassis și mandarină italiană cu notele de vârf florale obținute prin combinarea esențelor de bujor stacojiu, trandafir turcesc și de hibiscus. Aroma de iasomie a fost adaugată pentru a contrasta mirosul puternic, în timp ce lemnul de santal exotic și cel de paciuli indonezian acționează ca atuuri finale.

Cele trei noi parfumuri ale colecției Bentley Beyond sunt deja disponibile în magazinul oficial Bentley și la retailerii parteneri din întreaga lume.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT