Căuta…

Search
Close this search box.
Bentayga S

Bentley Bentayga S – mai puternic, mai versatil

Florin Amariei
27/05/2021
No Comments

Bentley a lansat o versiune îmbunătățită pentru Bentayga. Noul model este mai puternic, dar și mai versatil.

Este pentru prima dată când Bentayga, de la lansarea sa din 2015, primește o versiune mai puternică. Conform constructorului auto britanic, noul SUV oferă un șofat și mai antrenant, cu control activ antiruliu Bentley Dynamic Ride montat standard și un mod de șasiu Sports îmbunătățit. Amortizarea întărită cu 15% rigidizează șasiul și creează baza pentru un ESC mai dinamic în modul Sport.

Bentayga S se distinge printr-o gamă de caracteristici exterioare noi, inclusiv roți unice de 22” în trei finisaje, embleme „S” poziționate pe marginea inferioară a ușilor din față și Blackline Specification ca standard. Spoilerul spate, spre exemplu, este acum mai mare.

În interiorul cabinei luxoase și rafinate, stilul unic Bentayga S poate fi observat în scaunele cu noi cusături unice, în noua combinație de culori cu elemente de Alcantara și în capacitatea dinamică sporită. Accentele de culoare de pe panoul de instrumente, consola centrală, praguri și suporturile scaunelor, precum și Alcantara pentru perna scaunelor și inserțiile din spate, volan și schimbătorul de viteze, conferă modelului Bentayga S un aspect diferit și mai îmbărbătat.

Bentayga S dispune de renumitul motor pe benzină V8 turbo de 4,0 litri, care combină o putere impresionantă cu un consum redus de combustibil. Motorul de ultimă generație dezvoltă 550 CP și 770 Nm cuplu, propulsând mașina de la 0-100 km/h în 4,5 secunde și permițând o viteză maximă de 290 km/h. Această performanță de top este completată de o autonomie de 654 km, cu emisii de CO2 de 294 g/km.

Folosind puterea cât mai eficient posibil, Bentley Dynamic Ride este în echiparea standard – prima tehnologie electrică de control activ a ruliului din lume care utilizează un sistem de 48V. Sistemul poate reacționa în decurs de 0,3 secunde cu un cuplu de până la 1.300 Nm pentru a contracara forțele de ruliu la virare, asigurând contactul maxim al anvelopelor cu suprafața de rulare.

Bentayga S utilizează același panou de informații complet digital al șoferului ca și Bentayga Speed, cu o grafică pronunțată, influențată de cronografele de ultimă generație.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT