Căuta…

Search
Close this search box.
Bentley Momentum Unbreakable Eau de Parfum

Bentley a creat un nou parfum pentru bărbați

Florin Amariei
06/05/2021
No Comments

Bentley Momentum Unbreakable este un parfum nou cu origini din Crewe. Acesta conține un ingredient sustenabil special.

Cea mai recentă propunere de la Bentley Fragrances este un parfum pentru bărbați, îndrăzneț și picant, dar cremos și floral. Bentley Momentum Unbreakable îmbină ingrediente noi, de înaltă tehnologie, cu tradiții din parfumerie tradițională, pentru a crea un nou parfum irezistibil. Variantele de culoare, model și textură de pe recipientul placat cu piatră asigură faptul că nu există două exemplare identice – exact ca în cazul fasciilor de piatră disponibile ca opțiune de personalizare pentru mașinile Bentley.

Unbreakable este o interpretare mai caldă și mai lemnoasă a liniei Momentum, care exprimă toate fațetele palpitante ale vieții unui aventurier urban contemporan. Pe măsură ce parfumul se deschide, frunzele de violete adaugă o notă acvatică la mandarină sfuma. Cel mai bun ulei de mandarină din lume contribuie cu o aură verde, florală și aromată. O notă curată de lavandă, asortată cu mușcată proaspătă, roz, este domolită de o pudră de orris.

Picante, cu accente de lemn dulce, fructe uscate și chihlimbar, imortelele încălzesc inima noului parfum Momentum Unbreakable, introducând notele care constituie semnătura parfumului: o paletă bogată și caldă de lemn.

Cu adevărat inovator în structura sa, parfumul compus de maeștrii parfumieri Fabrice Pellegrin și Ane Ayo, Momentum Unbreakable introduce Dreamwood™ pentru prima dată într-un parfum Bentley. Obținut prin biotehnologie neutră în carbon, ingredientul 100% natural este utilizat în locul lemnului de santal Mysore, care este acum o specie protejată în India, ca o alternativă durabilă cu aceeași bogăție olfactivă.

Prețul pentru Bentley Momentum Unbreakable Eau de Parfum este de aproximativ 80 de euro. Pachetul presupune o sticlă de 80 de ml.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT