Căuta…

Banii câștigați ușor care au umplut buzunarele actorilor de Hollywood

Ana Cristina Militaru
05/09/2021
No Comments

Expresia “timpul înseamnă bani” se traduce în contracte ce depășesc 7 cifre de salariu pentru aceste apariții. Ce cântărește mai mult în ecuația milioanelor de dolari : calitatea actului din spatele camerelor de filmat sau cantitatea cu care aceștia au plecat de pe platou ?

George Clooney

Apariția în thrillerul SF “Gravity” i-a adus lui George Clooney 20 de milioane de dolari plus o cotă din veniturile globale ale producției. Actorul a jucat un total de 18 minute iar parte din remunerație a fost împărțită între un grup apropiat de prieteni, pe care i-a surprins cu cadouri în valoare de 1 milion de dolari.

Julia Roberts

Julia Roberts a primit un salariu uluitor de 3 milioane de dolari pentru apariția de 6 minute în Valentine’s Day, pe lângă procentul de 3% din încasările filmului. Timp de șase minute scumpe, actrița a stat pe scaunul unui avion și a rostit 250 de cuvinte. Pentru apariție, fiecare minut pe platou i-a adăugat 500.000 de dolari în contabilitate.

Harrison Ford

Actorul a avut un contract de 1,25 milioane de dolari pe zi pentru participarea la thrillerul “K-19: The Widowmaker”, rol care i-a consacrat titlul de cel mai bine plătit actor din istorie. Harisson a petrecut 20 de zile pe platourile de filmare și a primit un cec de 25 de milioane de dolari.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + one =

Articole similare