Căuta…

Search
Close this search box.

Banii câștigați ușor care au umplut buzunarele actorilor de Hollywood

Ana Cristina Militaru
05/09/2021
No Comments

Expresia “timpul înseamnă bani” se traduce în contracte ce depășesc 7 cifre de salariu pentru aceste apariții. Ce cântărește mai mult în ecuația milioanelor de dolari : calitatea actului din spatele camerelor de filmat sau cantitatea cu care aceștia au plecat de pe platou ?

George Clooney

Apariția în thrillerul SF “Gravity” i-a adus lui George Clooney 20 de milioane de dolari plus o cotă din veniturile globale ale producției. Actorul a jucat un total de 18 minute iar parte din remunerație a fost împărțită între un grup apropiat de prieteni, pe care i-a surprins cu cadouri în valoare de 1 milion de dolari.

Julia Roberts

Julia Roberts a primit un salariu uluitor de 3 milioane de dolari pentru apariția de 6 minute în Valentine’s Day, pe lângă procentul de 3% din încasările filmului. Timp de șase minute scumpe, actrița a stat pe scaunul unui avion și a rostit 250 de cuvinte. Pentru apariție, fiecare minut pe platou i-a adăugat 500.000 de dolari în contabilitate.

Harrison Ford

Actorul a avut un contract de 1,25 milioane de dolari pe zi pentru participarea la thrillerul “K-19: The Widowmaker”, rol care i-a consacrat titlul de cel mai bine plătit actor din istorie. Harisson a petrecut 20 de zile pe platourile de filmare și a primit un cec de 25 de milioane de dolari.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT