Căuta…

Search
Close this search box.
baccarat miami

Baccarat Residences – un ansamblu rezidențial grandios

Florin Amariei
14/06/2021
No Comments

Baccarat Residences reprezintă intrarea oficială și determinată pe piața de imobiliare a producătorului de sticlă pentru segmentul de lux.

Cunoscut pentru istoria sa strâns legată de parfumuri și bijuterii, Baccarat intră acum în imobiliare. Prelucrează cristal în prezent, așadar cele trei clădiri care vor forma ansamblul rezidențial din Miami au primit o formă care reflectă „valurile unei mări de sticlă”.

Edificiile vor avea 57, 77 și 82 de etaje. În total, vor fi 360 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 dormitoare.

De designul exterior și interior s-a ocupat Arquitectonica. Apartamentele vor avea tavan înalt, ferestre rezistente la impact și priveliști fantastice grație amplasării în centrul Brickell. În aceeași zonă va apărea și Aston Martin Residences. Și Bentley investește în imobiliare tot în Miami.

Baccarat Residences aduc o serie de calități interesante precum lifturile acționate cu o cartelă privată care servesc drept uși de intrare, bucătării open space cu bar dedicat pentru micul dejun, purificatoare individuale pentru apă și aer, tehnologie pentru folosirea serviciilor de asistență precum valetul sau paza și tehnologii avansate care permit folosirea internetului de mare viteză și conectarea la streaming prin satelit.

Prețurile pentru Baccarat Residences pleacă de la 825.000 de euro și ajung până la 2.200.000 de euro.

Construcțiile vor fi finalizate în 2025.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT