Căuta…

Search
Close this search box.

Apple anunță “Tech Talks”, unde dezvoltatorii pot interacționa cu experții Apple

Ana Cristina Militaru
21/10/2021
No Comments

Apple informează dezvoltatorii cu privire la o inițiativă Tech Talks 2021 care le va permite să intre în contact cu experții Apple în cadrul a peste 100 de sesiuni online live și 1.500 de întâlniri disponibile în orele de program.

Sesiunile live vor oferi dezvoltatorilor detalii despre cum să integreze cele mai recente tehnologii în aplicațiile lor, în timp ce sesiunile de 30 de minute de tip “office hour” pot fi folosite pentru a aduce îmbunătățiri aplicațiilor, remedia erori si revizui concepte de design.

“În fiecare zi, dezvoltatorii din întreaga lume creează aplicații și jocuri incredibile pentru platformele noastre, iar scopul nostru este să le oferim toate resursele posibile pentru a face ca munca grea pe care o depun să fie mult mai ușoară și să aibă un impact mai mare. Echipa noastră așteaptă cu nerăbdare să se conecteze cu și mai mulți dezvoltatori din întreaga lume, astfel încât să putem sprijini mai bine munca importantă a acestei comunități incredibil de valoroase, să îi ascultăm și să învățăm de la ei.”

Susan Prescott, vicepreședinte al departamentului Worldwide Developer Relations al Apple

Tech Talks va avea loc în perioada 25 octombrie – 17 decembrie, iar dezvoltatorii se pot înscrie la sesiuni și pot trimite solicitări pentru “office hour” începând de astăzi. Primele Tech Talks vor începe pe 25 octombrie, iar noi sesiuni și ore de birou vor fi postate la fiecare două săptămâni.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT