Căuta…

Search
Close this search box.

Al doilea Târg de Crăciun din București confirmat – concept urban, pentru cei creativi

Ana Cristina Militaru
19/11/2021
No Comments

Târgul de Crăciun „Urban Christmas Market” este o inițiativă a Primăriei Capitalei implementată de ARCUB, una dintre cele mai longevive instituții de cultură din București.

Târgul Creativilor organizează în perioada 1-24 decembrie un eveniment tematic, cu creații ale producătorilor locali, inițiativă care urmărește deschiderea unei platforme de promovare a activității sectorului creativ din București. Evenimentul se va desfășura în incinta Hanului Gabroveni, Strada Lipscani 84-90, din Centrul istoric.

Locul va fi deschis zilnic, între orele 10:00 şi 21:00, în sălile de la parterul şi subsolul clădirii adiacente pasajului care face legătura între străzile Lipscani şi Gabroveni, din Centrul Vechi din București.

Secțiuni târg :

  • Maker’s market- Secțiune dedicată creatorilor de obiecte de design (obiecte de design, vestimentare, bijuterii, mic mobilier, corpuri de iluminat, cosmetice, ceramică, decorațiuni de interior, cărți, albume, CD-uri, viniluri).
  • Education corner – Secțiune care include ateliere educative pentru copii (de confecționat decorațiuni pentru Crăciun, de caligrafie, de muzică, dans etc.).
  • Food and drinks corner – Secțiune dedicată vendorilor de street food & drinks sau vânzătorilor de produse alimentare (artizanale) – băuturi calde sau produse ambalate.

Vedeți aici lista completă a târgurilor de Crăciun confirmate pentru 2021

targ
Pentru comercianți, platforma de înscriere este deschisă până în data de 22 noiembrie. Regulament și detalii despre participare aici.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT