Căuta…

Search
Close this search box.
cheltuieli securitate zuckerberg

52.000 de euro zilnic pentru a ține CEO-ul în siguranță. Zuckerberg își decontează cheltuielile cu securitatea

Florin Amariei
12/04/2021
No Comments

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, cheltuie 52.000 de euro pe zi pentru a-și asigura securitatea. Facebook decontează aceste cheltuieli care ajung până la peste 19 milioane de euro anual.

În documentele financiare pe anul trecut depuse de Facebook în Statele Unite, se regăsesc şi informaţii despre cheltuielile privind securitatea, inclusiv a şefului companiei, Mark Zuckerberg,

Astfel, anul trecut Facebook a alocat peste 23 de milioane de dolari pentru a-l proteja pe Mark Zuckerberg.

13,4 milioane de dolari au fost pentru ceea ce Facebook numeşte securitatea de bază a CEO-ului său, sumă care a crescut de la 10,4 milioane de dolari în urmă cu un an.

Alte 10 milioane au fost destinaţi altor cheltuieli de securitate, precum personalul alocat pentru protecţia fizică a lui Mark Zuckerberg şi a familiei acestuia.

Compania americană spune că principalele cauze pentru care cheltuielile de securitate au crescut sunt protocoalele anti-COVID şi alegerile din Statele Unite.

Mark Zuckerberg se identifică cu Facebook, se arată în comunicarea oficială, astfel că există riscul ca sentimentele negative la adresa companiei să fie exprimate direct împotriva acestuia – este una din justificările pentru cheltuielile cu securitatea lui Zuckerberg.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT