Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

„10.000 ani de lux”, expoziție inedită la Luvru Abu Dhabi

Luvru Abu Dhabi

La muzeul Luvru din Abu Dhabi sunt expuse 350 piese de lux excepționale – haine, bijuterii, mobilier și obiecte de decor, împrumutate de la Luvru Paris, Muzeul de Arte Decorative din Paris, ori Muzeul Quai Branly – Jacques Chirac.

Printre micile comori se află și cea mai veche perlă fină din lume – expusă pentru prima oară în public. Această perlă a fost descoperită de arheologi pe Insula Marawah și aparține Muzeului Național Zayed. Apoi, curatorii au adus o colecție de argintărie datând din Antichitatea romană, ofrande religioase deosebite, dar și obiecte contemporane din colecțiile Christian Dior, Cartier, Chanel, Van Cleef & Arpels sau Hermès.

Dacă vreți să vedeți cum a evoluat luxul de-a lungul timpului și aveți drum spre Emiratele Arabe Unite, mergeți să vedeți expoziția „10.000 ani de lux”, deschisă la Luvru Abu Dhabi până pe 18 februarie anul viitor.