Căuta…

Noile boxe Bang și Olufsen pot fi actualizate cu cele mai noi tehnologii

Andrada Arsenie
08/02/2021
No Comments

Bang și Olufsen a lansat primul produs care prezintă un design modular. Acesta este un difuzor wireless portabil numit Beosound Level.

Noul difuzor vine cu un design retro frumos ce are o abordare minimalistă caracteristică a B&O. Cu toate acestea, piesa de rezistență a nivelului B&O Beosound este designul său modular unic.

Difuzorul portabil Level este conceput astfel încât unele componente specifice să poată fi schimbate cu piese noi și actualizate. Cea mai importantă parte a designului modular este modulul de streaming, care găzduiește cipul de procesare a semnalului digital (DSP) al difuzorului, tehnologia de conectivitate wireless și matricea de antene.

Hardware-ul care pune în funcțiune difuzorul are suficientă putere de procesare pentru a-l face capabil să gestioneze actualizările viitoare. Cu toate acestea, atunci când modulul își atinge limita, clienții îl pot trimite la B&O pentru a-l actualiza cu cel mai recent modul de streaming.

Difuzorul are un cadru din aluminiu sablat cu perle și este disponibil în două aspecte distincte: cadru de culoare aurie cu acoperire din stejar natur sau cadru metalic cu înveliș din material textil. Acestea au un preț de 1495 de euro, respectiv 1245 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare