Căuta…

Search
Close this search box.
CCTY 2021

Regulament: CAESAR Cigar of The Year 2021

Gabi Gogiu
06/04/2021
No Comments

Preambul.

Concursul CCTY este un concurs de talie națională care se adresează exclusive fumătorilor de trabuc, adulți de peste 18 ani care au această pasiune.

Chiar dacă acest concurs va avea un câștigător care va primi titlul de „ CAESAR CIGAR of The Year”, promovarea ulterioară se va face cu toate cele 10 finaliste, urmând spiritual acestui concurs de a promova trabucuri de calitate.

CAESAR se delimiteaza foarte clar de fumatul de tigarete care beneficiind de o legislatie mult prea permisiva, vine cu numeroase riscuri pentru fumatorii de tigarete. Trabucul este un produs 100% natural, cu o compozitie de 100% tutun atent selectionat, la un nivel de calitate unanim recunoscut si apreciat.

CAESAR militeaza pentru trabcurile premium, `hand made`, singurele acceptate in concursul national CCTY

Toate companiile importatoare sunt invitate sa participle la CCTY 2021 si pot propune pana la 10  trabucuri dupa urmatoarele criterii:

              -sa fie lansate dupa 1 ian 2020

              -max 1 format/ vitola pt fiecare brand importat

              -importatorul propune ce brand-uri si formate doreste, plecand de la dorinta de a supune atentiei Juriului cele mai bune trabucuri din portofoliu, cu sanse in competitie

Fiecare dintre membrii Juriului va propune o lista de 10 finaliste. Toate voturile vor fi adunate in mod egal- o propunere egal un punct. In finala competitiei se vor califica primele 10 cu cele mai bune punctaje. In cazul unui balotaj, membrii Juriului vor face un vot direct pe trabucurile aflate in balotaj.

              -membrii juriului vor incerca sa cuprinda in propunerile lor de 10 finaliste, cel putin 1 propunere de la fiecare importator si maxim 4 de la acelasi importator

              -in cazul in care exista membrii ai Juriului care doresc sa faca o degustare pentru un trabuc care nu l-au fumat, membrii Juriului vor putea face individual acest lucru până la data primei intruniri a Juriului pentru desemnarea celor 10 finaliste. 

-odata stabilita lista Finala de 10 vom avea 2 sesiuni de degustare, cate 5 trabucuri pentru fiecare sesiune.

-Vom folosi o grila de votare de 100 de puncte, acreditata international. La aceasta editie, Iosi Szavui, membru al Juriului este responsabil.

Testele vor fi in orb, fiecare trabuc avand un inel de hartie alba cu un nr de identificare.

-castigatoarea va fi decisa dupa adunarea notelor date de fiecare membru al juriului. In caz de balotaj, juriul va vota direct trabucurile aflate in balotaj si vor decide castigatoarea

Fiecare importator

 va avea un reprezentant in „Comitetul consultativ” care va participa la toate reuniunile importante ale juriului, inclusiv la procesul de votare.

-va furniza nr de trabucuri necesare membrilor Juriului pentru degustarea inițială și testele din concurs. Astfel, in funcție de nr de propuneri in Finala de 10, fiecare importator va oferi cate un sample catre fiecare dintre membrii Juriului. Acelasi lucru se va face pentru trabucurile din finala de 10.

– La etichetarea cu inele numerotate vor fi prezenti toti membrii acestui Comitet consultativ. Fiecare trabuc din finala va primi un nr ales aleator prin tragere la sorti.

-costurile de organizare si desfasurare ale concursului CCTY si promovarea in social media a celor 10 finaliste, vor fi platite pro-rata in mod egal de toti importatorii reprezentati. Practic, costul total va fi impartit proportional cu nr de trabucuri din Finala de 10 trabucuri.

toti membrii Juriului vor folosi propriile canale social media pentru a promova concursul si cele 10 trabucuri din Finala CCTY

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Articole similare

SPONSORIZAT