Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Porsche a prezentat Cayenne Coupe, rival pentru BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe

Divizia sport-premium a grupului Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini cu modelul Porsche Cayenne Coupe, un SUV menit să revigoreze vânzările și să se implice în lupta din subsegmentul „inventat” de BMW cu X6.

Porsche și-a propus să revigoreze vânzările crossover-ului Cayenne prin lansarea unei variante coupe, mai sportivă, care va intra în luptă cu Mercedes-Benz GLE Coupe și BMW X6. „Aceste modele s-au dovedit a fi deosebit de populare în piețele emergente precum China sau Orientul Mijlociu”, consideră analistul AutoPacific, Ed Kim. „Iar Porsche speră în mod clar să-și crească volumul vânzărilor prin introducerea unui nou model într-un segment în creștere”, a continuat acesta, conform Automotive News Europe.

Cu o linie înclinată a plafonului care coboară către partea din spate Cayenne Coupe devine cel mai sportive model din segment, este de părere Michael Mauer, șeful departamentului de design al Porsche.

Noul SUV are linii mai clare decât modelul de bază și o secțiune posterioară reproiectată cu spoiler spate adaptabil. În interior scaunele, inclusiv cele din spate,sunt individuale, iar pasagerii se pot bucura de lumina proiectată prin plafonul panoramic aflat în dotarea standard. Opțional, mașina poate fi comandată și cu plafon  din fibră de carbon. Ușile din spate și panourile aripilor reproiectate pentru a amplifica imaginea de forță generată de umerii vehiculului. Totodată, suportul plăcii de înmatriculare face parte acum din bara de protecție pentru ca vehiculul să pară mai aproape de sol..

Conform oficialilor Porsche, Cayenne Coupe va fi lansat cu două motoare de înaltă performanță. Un V6 de 3.0 litri, capabil să genereze 335 CP și să sprinteze de la 0 la 100 km / h în 5,9 secunde atingând o viteză maximă este de 243 km / h și un V8 twin-turbo de 4.0 litri, capabil de 541 CP rezervat versiunii Cayenne Turbo Coupe. Acesta accelerează de la 0 la 100 km / h în 3,9 secunde și atinge o viteză maximă de 286 km / h. Este de așteptat ca alte motoare, inclusiv un hibrid plug-in, să fie adăugate ulterior.

Porsche Cayenne Coupe va ajunge în reprezentanțe europene la sfârșitul lunii mai cu prețuri mai ridicate decât modelul standard Cayenne. În Germania, de exemplu, Cayenne Coupe va costa 83.711 de euro, iar Cayenne Turbo Coupe va costa 146.662 de euro.