Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Oprah, donație impresionantă pentru Puerto Rico

Celebra prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va dona două milioane de dolari pentru a ajuta la reconstrucţia Puerto Rico şi pentru a spijini artele şi programele culturale din regiune, după uraganul devastator care a lovit insula în 2017.

Organizaţiile Hispanic Federation şi Flamboyan Arts Fund au precizat luni, într-o declaraţie, că 1 milion de dolari va fi destinat sprijinirii necesităţilor pe termen lung în urma pagubelor provocate de uraganul Maria, iar o sumă suplimentară de 1 milion de dolari va fi donată pentru sprijinirea programelor artistice şi culturale din insulă.

Winfrey, una dintre cele mai influente personalităţi din industria media americană, a precizat că a fost inspirată de eforturile compozitorului Lin-Manuel Miranda, care, în luna ianuarie, a oferit câteva reprezentanţii cu piesa sa de succes „Hamilton” în Puerto Rico.

„Am fost atât de emoţionată de dedicarea cu care Lin-Manuel Miranda a dus «Hamilton» în Puerto Rico şi de felul în care a sprijinit comunitatea în mijlocul căreia a crescut încât am vrut să mă alătur eforturilor de revitalizare a unei insule atât de bogate în cultură, frumuseţe şi patrimoniu”, a declarat Oprah Winfrey.

Uraganul Maria, care a lovit Puerto Rico în septembrie 2017, a provocat decesul a circa 3.000 de persoane din acest teritoriu administrat de SUA, potrivit bilanţului estimativ, a distrus locuinţe şi infrastructură şi a lăsat o mare parte din insulă fără apă potabilă sau alimentare cu electricitate timp de mai multe luni.