Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Muzeul Luvru va putea fi vizitat doar cu rezervare în timpul prezentării colecției Leonardo da Vinci

Luvru

Muzeul Luvru din Paris a inaugurat, cu patru luni în avans, rezervările pentru o expoziţie dedicată lui Leonardo da Vinci programată la sfârşitul lunii octombrie cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la moartea celebrului artist renascentist. Achiziţionarea biletelor la faţa locului nu va fi posibilă.

„Din cauza afluenţei aşteptate, expoziţia va fi accesibilă doar pe bază de rezervare într-un anumit interval orar, pentru a oferi publicului un mai bun confort al vizitei. Acest dispozitiv se aplică pentru toţi vizitatorii, inclusiv pentru aceia care dispun de un acces liber sau gratuit în muzeu”, au anunţat luni reprezentanţii de la Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume.

Expoziţia îşi va deschide porţile pe 24 octombrie. Rezervările pot fi făcute începând de marţi pe site-ul www.ticketlouvre.fr şi în marile lanţuri de magazine din Franţa.

În jurul colecţiei sale Da Vinci, ce cuprinde cinci tablouri şi 22 de desene realizate de marele artist italian, Muzeul Luvru va adăuga aproape 120 de opere (picturi, desene, manuscrise, sculpturi, obiecte de artă) provenite de la cele mai prestigioase instituţii europene şi americane: Royal Collection, British Museum, The National Gallery din Londra, Pinacoteca Vaticana, Metropolitan Museum din New York şi Institut de France.

Muzeul Luvru negociază în prezent anumite împrumuturi şi cu câteva muzee italiene. Muzeele franceze vor împrumuta la rândul lor Italiei pânze de Rafael, pentru o mare expoziţie care îi este dedicată renumitului pictor renascentist şi care va avea loc în 2020 la Roma.

Italia a exprimat în iarna acestui an susceptibilitate faţă de Franţa în legătură cu numeroasele manifestări culturale programate în acest an în Hexagon şi dedicate lui Leonardo da Vinci, un artist toscan care şi-a petrecut doar ultimii trei ani din viaţă în Franţa, la invitaţia regelui Francisc I.

Nu este însă pentru prima dată când muzeul Luvru implementează un sistem de rezervări. La fel s-a întâmplat şi în 2018 cu ocazia unei expoziţii dedicate pictorului Vermeer. Însă în cazul lui Da Vinci, rezervările sunt inaugurate mult mai devreme.

Administratorii muzeului doresc să evite aglomerările vizitatorilor, care nu permit o vizionare bună a exponatelor. Aproximativ 10,2 milioane de turişti au vizitat în 2018 diversele aripi ale imensului muzeu parizian: o afluenţă care nu este uşor de gestionat, în pofida unor dispozitive moderne de orientare a vizitatorilor.