Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Marca de modă Missguided, obligată de instanță să plătească despăgubiri de 2,7 mil. starletei Kim Kardashian-West

Kim Kardashian

Kim Kardashian-West a câştigat despăgubiri de 2,7 milioane de dolari, după ce a acuzat brandul de modă Missguided USA că produce haine copiate după ţinutele sale create de mari designeri.

Vedeta a chemat brandul în faţa justiţiei americane, susţinând că se foloseşte de numele ei pentru a-şi vinde produsele şi că este „notoriu” pentru faptul că se inspiră din ţinutele de designer pe care le poartă.

Instanţa a decis că Missguided trebuie să plătească 2,7 milioane de dolari şi i-a interzis folosească „marca vedetei în legătură cu vânzarea, comercializarea sau distribuirea produselor sale”.

Kim a vorbit anterior despre cum, atunci când ea este fotografiată într-o rochie, un model aproape identic apare în doar câteva ore pe un site de fast fashion.

Vedeta este cunoscută pentru faptul că poartă haine semnate de către unii dintre cei mai importanţi designeri – inclusiv de soţul ei, Kanye West.

Fondat la Manchester în 2009, Missguided nu şi-a ascuns întotdeauna practicile.

Într-un astfel de exemplu, la câteva după ce Kim a postat pe Instagram o poză în care poate fi văzută purtând o rochie aurie creată de Kanye, compania a prezentat o fotografie a unui model într-o rochie similară, alături de descrierea: „Diavolul lucrează din greu, dar Missguided lucrează şi mai mult”.

În proces, Kim Kardashian-West a declarat că Missguided USA nu doar „copiază ţinutele celebrităţilor”, ci „foloseşte sistematic numele şi imaginea” acestora pentru a-şi promova site-ul.

În februarie, vedeta a acuzat companiile de fast fashion că fură munca grea şi ideile originale ale „adevăraţilor designeri”.

Într-o declaraţie, Missguided a precizat: „Am luat la cunoştinţă de punctul de vedere al Curţii din California. Procesul juridic nu a ajuns încă la o concluzie”.