Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Iahtul de lux al lui Marc Anthony, distrus de foc

Iaht Marc Anthony

Un iaht de lux aparţinând cântăreţului american Marc Anthony, unul dintre foştii soţi ai lui Jennifer Lopez, a fost distrus de un incendiu la Miami.

Conform AFP, după două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să plaseze sub control incendiul, însă iahtul de 36 de metri nu a mai putut fi salvat.

Doi membri ai echipajului se aflau la bordul iahtului “Andiamo” atunci când acesta a luat foc miercuri seară, “însă au putut părăsi vasul în siguranţă”, a precizat secţia de pompieri din Miami.

A fost deschisă o anchetă pentru a determina originea incendiului.

Conform site-ului specializat în ştiri despre celebrităţi TMZ, iahtul, cu o valoare de 7 milioane de dolari, era echipat cu cinci cabine, un jacuzzi, un grătar şi alte facilităţi.

El fusese scos la vânzare, dar se afla încă în proprietatea cântăreţului de 51 de ani, care publica adeseori fotografii cu acesta pe reţelele de socializare.

Marc Anthony a fost căsătorit cu cântăreaţa Jennifer Lopez între anii 2004 şi 2014, iar cei doi au împreună doi copii, gemenii Emme Maribel Muńiz şi Maximilian David Muńiz.