Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Gala CAESAR Awards, un etalon al evenimentelor dedicate luxului

01 bis

A noua ediţie CAESAR Awards a  premiat laureaţii luxului pentru anul 2015 şi oferit un nou regal al elitelor din domenii diverse, fiind onorată de prezenţa unor personalităţi de talie mondială – precum Tonino Lamborghni, Fabrizio Giugiaro, Patrick Le Quement, Sandro Boscaini sau Vincent Dupontreue – care au devenit totodată noi membri ai selectului club CAESAR. 

Şi în 2014 Gala CAESAR Awards a oferit dovada statutului de cel mai important eveniment din România dedicat furnizorilor şi cunoscătorilor de produse şi servicii din domeniul de lux, precum şi elitei din alte domenii variate. Gala a fost găzduită la Athenee Palace Hilton din Bucureşti şi a reunit 120 de invitaţi selecţi, majoritatea membri activi în clubul CAESAR şi, totodată, abonaţi ai revistei cu acelaşi nume.  Rolul distinşilor abonaţi este esenţial, deoarece voturile acestora numesc laureaţii fiecărei ediţii CAESAR Awards.  În acest an, cadrul select al galei a fost onorat de prezenţa unor personalităţi de prim rang din România, precum domnii Călin Popescu Tăriceanu şi Ilie Năstase, dar şi din plan mondial, în buna tradiţie a exclusivistului eveniment “black tie” marca CAESAR.

Atmosfera ministrii

Trei miniștri ai României printre invitați: Sebastian Vlădescu, Codruț Sereș și Călin Popescu Tăriceanu, alături de Viorel Niculescu

Dan Vardie, fondatorul CAESAR a deschis gala subliniind evoluţia şi fidelitatea de care se bucură clubul dezvoltat în jurul conceptului CAESER: “Am ajuns la a noua ediţie CAESAR Awards şi, când mă uit în trecut la prima ediţie, nu pot decât să mă bucur. Mulţi dintre cei prezenţi azi au fost alături de noi şi în primele ocazii, ceea ce spune foarte multe despre spiritul CAESAR. Contabilizând seriile limitate ale lui CAESAR, putem vedea că nu există altă revistă la nivel mondial care să fi făcut patru serii limitate de ceasuri cu patru producători elveţieni, Romain Jerome, Zenith, Hublot şi Girrard-Perregaux. Este singura revistă din lume care a făcut o serie limitată de maşini Range Rover Evoque. Având nouă exemplare, a fost cea mai scurtă serie limitată de maşini Range Rover, cu voia Majestăţii Sale, Regina Elisabeta a II-a, maşina oficială a Casei Regale a Marii Britanii. Anul trecut, vă mai amintiţi că am făcut prima serie limitată de vinuri din istoria CAESAR, Limited Edition Otazu. De altfel, performanţa cea mai mare rămâne prima serie limitată de ceasuri Romain Jerome, a cărei şapte exemplare au fost vândute când ceasul era încă în stadiu de schiţă. Unul dintre cele şapte ceasuri a fost licitat în Singapore cu suma de 55.000 de dolari, în condiţiile în care anul trecut (2013) acel ceas a costat 10.500 de Euro. Potrivit experţilor, este cea mai mare creştere a valorii unui ceas din ultimii zece ani.”

Tonino Lamborghini a intrat în posesia titlului CAESAR Best Honoris

Tonino Lamborghini a intrat în posesia titlului CAESAR Best Honoris

Serviciul CAESAR Concierge deschide noi orizonturi

Gala CAESAR Awards a fost ocazia perfectă  pentru membri clubului să îşi reamintească de experienţele unice oferite de CAESAR anul acesta, cum ar fi ediţia limitată de trabucuri Pvrvs Dominicanvs creată după preferinţele personale într-un sejur dedicat în Republica Dominicană.

În aceeaşi notă, serviciul CAESAR Concierge a fost prezentat invitaţilor, fiind o completare naturală a activităţii CAESAR. Acesta este menit să transforme orice deplasare sau dorinţă de shopping într-o experienţă de viaţă. Sub motto-ul “Explore the Extraordinary!”, CAESAR Concierge oferă acces la condiţii extraordinare pentru shopping-ul de lux.

”Sunt aici pentru că revista CAESAR  mi-a făcut onoarea de a mă invita și pentru că îmi place această țară”, a declarat Fabrizio Giugiaro, vicepreședinte al ItalDesign Giugiaro

”Sunt aici pentru că revista CAESAR mi-a făcut onoarea de a mă invita și pentru că îmi place această țară”, a declarat Fabrizio Giugiaro, vicepreședinte al ItalDesign Giugiaro

Lansarea blazonului CAESAR

CAESAR este mai mult decât o revistă, mai mult decât un club, mai mult decât o experienţă. CAESAR este un spirit cu identitate puternică. Iar acestea sunt acum reflectate prin introducerea blazonului propriu. Dan Vardie a explicat însemnătatea acestuia: “Blazonul CAESAR reprezintă o nouă abordare a imaginii noastre, a felului nostru de a fi. Sunt mândru de toate cele patru simboluri pe care le include. Cel mai tare mă bucură acvila cruciată. Este un simbol al României. Este încorporată în stemele oficiale ale Bucureştilor şi ale României şi reprezintă unul dintre cele mai puternice simboluri ale latinităţii poporului român. De ce este cruciată? Fiindcă reprezintă introducerea introducerea creştinismului la români, pe cale paşnică, de către misionari romani care au rămas aici după cucerirea Daciei.”

Directorul MASI Agricola, Sandro Boscaini, a primit și el titlul CAESAR Best Honoris

Directorul MASI Agricola, Sandro Boscaini, a primit și el titlul CAESAR Best Honoris

Noi membri de seamă CAESAR „Best Honoris”

CAESAR este un brand fondat pe excelenţă. Iar titlul „Best Honoris” este rezervat persoanelor care reprezintă etaloane ale domeniilor în care îşi desfăşoară activitatea. Aceştia provin din domenii variate, dar împart acelaşi standard fără compromis şi sunt reuniţi în cadrul select oferit de CAESAR „Best Honoris”. Printre aceste personalităţi se numără Eric Loth (fondator Graham Watches), Stefano Macaluso (co-proprietar Girard – Perregaux), Helmut Buhrle (fondator Laura Chavin), Walter Lange, Giorgio Grassi Damiani, Franco Beretta, Jean Claude Biver sau Richard Mille. Avem onoarea ca în 2014 să ni se alăture numele răsunătoare ale lui Tonino Lamborghini, Patrick Le Quement, Sandro Boscaini și Fabrizio Giugiaro.

„Sunt bucuros că am ajuns din nou în România”, au fost primele cuvinte rostite   la CAESAR Awards Gala de faimosul designer Patrick Le Quement

„Sunt bucuros că am ajuns din nou în România”, au fost primele cuvinte rostite la CAESAR Awards Gala de faimosul designer Patrick Le Quement

O nouă categorie de laureaţi

Gala CAESAR Awards îşi reconfirmă importanţa odată cu introducerea în acest an a unei noi categorii în cadrul premiilor acordate. Aceasta este intitulată „Best Investors” şi a fost concepută pentru a recunoaşte performanţa companiilor a căror activitate alimentează motorul economiei româneşti. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), a fost prezent în mod special în cadrul galei, pentru a înmâna personal acest premiu şi pentru a sublinia necesitatea susţinerii investitorilor. Astfel, la categoria „Best Investors”, câștigătorul acestei ediții a fost RIG Service, companie românească specializată în activități de planificare şi coordonare pentru operarea și mentenanța instalațiilor de petrol și gaze. În finala categoriei s-au aflat şi Paralela 45, Jidvei, KPMG și Grup Servicii Petroliere.

Președintele CCIR, Mihai Daraban, a acordat în premieră titlul „Best Romanian Investors” companiei RIG Services

Președintele CCIR, Mihai Daraban, a acordat în premieră titlul „Best Romanian Investors” companiei RIG Services

Seara a inclus titlurile deja consacrate în programul galei. „Best Brand” a revenit mărcii Ulysse Nardin, care a fost aleasă învingătoare de abonații CAESAR dintr-un grup select care a mai inclus Airbus, Boston Whaler, Jaguar, Lufthansa și Versace.

Titlul „Best Luxury Car”, secțiune dedicată în acest an conceptelor „green”, a revenit modelului Citroen C4 Cactus Airflow care a învins în fața vehiculelor Infiniti Q80 Inspiration, Peugeot Exalt, Subaru VIZIV2, Peugeot Quartz, Renault EOLAB și Toyota CH-R. Premiul a fost înmânat domnului Viorel Eremia, directorul mărcii în cadrul Trust Motors.

CAESAR „Best Spirit” este Barcelo Imperial. Rezervată la această ediție romurilor de calitate superioară, categoria a avut printre finaliste Havana Club Anejo 7 Anos, Havana Club Rum Seleccion de Maestros, Barcelo Anejo, Bacardi Black și Zapaca XO.

Titlul „Best Watch”, dedicat de această dată ceasurilor sport, a avut drept învingător impresionantul Hublot Big Bang Bi-Retrograde Chrono, care a învins modele selecte ca Bell&Ross BR – X1, Chopard Classic Racing Superfast Chronograph, IWC Aquatimer Chronograph Edition „Expedition Charles Darwin”, Jaeger-LeCoultre Master Compressor Chronograph Ceramic, Omega Seamaster Planet Ocean 600 M Co-axial Chronograph 45,5 mm, Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona și Ulysse Nardin Marine Chronometer Manufacture. Excelența sa Jean-Hubert Lebet, ambasadorul Elveției în România, a fost prezent la Gala CAESAR Awards în mod special pentru a înmâna premiul „Best Watch”. Acesta a fost primit de către domnul Andrei Mutu din partea Cellini, reprezentantul Hublot în România.

Chef Lam, maestrul restaurantului Roberto`s din cadrul Athenee Palace Hilton, a pregătit meniul special dedicat evenimentului

Chef Lam, maestrul restaurantului Roberto`s din cadrul Athenee Palace Hilton, a pregătit meniul special dedicat evenimentului

Un meniu ca pentru Împăratul Caesar

Rafinamentul este atributul care defineşte fiecare aspect al experienţei CAESAR, iar acest lucru s-a reflectat şi în meniul cu totul special servit în cadrul Galei. Acesta a fost conceput împreună cu Chef Chaiyasith Srichom, cunoscut sub numele Chef Lam, maestrul restaurantului Roberto’s din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton aflat în Bucureşti. Având în vedere invitaţii speciali din Italia, precum şi înrudirea pe care şi România o împarte cu Imperiul Roman, tema meniului a fost inspirată din alimentele şi obiceiurile culinare tipice la vremea marelui împărat Caesar. Chef Lam ne-a explicat că a consultat diverse surse despre istoria culinară, iar acestora li s-au alăturat şi sfaturile unuia dintre rezidenţii bucătăriei Roberto’s, care este italian. Un rol important l-au jucat şi ingredientele disponibile în sezonul finalului de an, dar s-au folosit în cea mai mare parte ingrediente care erau consumate şi în urmă cu două milenii. Pentru început s-a servit o supă de iepure. Carnea a fost gătită mai întâi în vin şi ierburi aromatice timp de cinci ore, ceea ce i-a dat savoare şi o textură care “se topeşte în gură”. Supa a fost completată cu fasole păstăi şi ierburi pe care le-ar mâncă iepurele în mediul său natural. Pentru felul principal, s-a pregătit carne de porc marinat cu o seară înainte cu rozmarin şi alte ierburi aromatice. Carnea a fost gătită la temperature redusă timp de şase ore, pentru frăgezire, şi apoi temperatura a fost crescută dramatic pe parcursul a 15 minute, pentru a se obţine un şorici crocant. Porcul a fost însoţit de un piure de mere. Pentru desert ingredientele de bază au fost mierea, smochinele şi migdalele. Lor li s-au adăugat accente date de zeama de portocală, precum şi ingrediente de care romanii nu s-au bucurat, mai exact ciocolata, piureurile, cremele şi gelatin care au întregit desertul delicios.

(Articol publicat în numărul 107 al revistei CAESAR)