Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Casa de modă Roberto Cavalli a intrat în portofoliul unui magnat arab

Roberto Cavalli

CEO-ul gigantului imobiliar Damac Properties din Emiratele Arabe Unite, Hussein Sajwani, a achiziţionat joi casa de modă italiană Roberto Cavalli, a anunţat grupul său din Dubai, fără să precizeze suma cu care a fost încheiată această tranzacţie.

Cunoscut pentru proiectele sale luxoase, Damac Properties este unul dintre cei mai importanţi actori din sectorul imobiliar din Orientul Mijlociu şi a construit, printre altele, Trump International Golf Club, inaugurat la Dubai în februarie 2017, la doar trei luni după victoria obţinută de Donald Trump în alegerile prezidenţiale americane, scrie LifeNews.ro.

„Hussein Sajwani a cumpărat prin intermediul societăţii sale de investiţii private Vision Investments grupul de modă italian Roberto Cavalli”, a anunţat într-un comunicat grupul Dico, care reuneşte toate companiile deţinute de acest om de afaceri.

„Cumpărarea mărcii florentine a fost finalizată pe 28 noiembrie”, a precizat grupul, adăugând că operaţiunea se înscrie în „evoluţia unui parteneriat care a fost semnat în 2017 între casa de modă şi Dico”.

Marca Roberto Cavalli va fi utilizată în special pentru a crea „interioarele unor hoteluri de lux”, precizează acelaşi comunicat.

„Suntem entuziasmaţi de ideea de a continua incredibila moştenire a mărcii Roberto Cavalli. Marca se înscrie în concepţia noastră despre lux”, a declarat Hussein Sajwani, citat în comunicat.

Averea lui a fost estimată de revista americană Forbes la 1,9 miliarde de dolari.

Aceasta este prima investiţie în industria haute-couture realizată de Dico, a precizat acelaşi grup imobiliar.

Marca Roberto Cavalli a trecut cu regularitate prin crize financiare în ultimii ani.