Tuesday, May 11, 2021
Home Blog

CAESAR Cigar of The Year 2021

0
CCTY 2021

Concursul CCTY 2021 este un concurs de talie națională care se adresează exclusiv fumătorilor de trabuc, adulți de peste 18 ani care au această pasiune.

CAESAR își propune să promoveze ideea că fumatul trabucului este un atribut al oamenilor de spirit, bon viveur-i , care participă la o experiență unică, extraordinaăa. Fumând împreună un trabuc reprezintă o bucurie pe care o împărțim cu toți cei care ne sunt în preajmă la cigar lounge.

Chiar dacă acest concurs va avea un câștigător care va primi titlul de „CAESAR CIGAR of The Year”, vom vorbi de toate cele 10 finaliste, urmând spiritual acestui concurs de a promova trabucuri de calitate. În lumea fumătorilor de trabuc, o listă a celor mai bune 10 trabucuri de pe piața românească este așteptată cu nerăbdare.

CAESAR se delimiteaza foarte clar de fumatul de țigarete care beneficiind de o legislatie mult prea permisiva, vine cu numeroase riscuri pentru fumatorii de țigarete. Trabucul este un produs 100% natural, cu o compozitie de 100% tutun atent selectionat, la un nivel de calitate unanim recunoscut si apreciat.

CAESAR militează pentru trabucurile premium, `hand made`, singurele acceptate in concursul national CCTY.

Regulamentul presupune ca fiecare importator de trabucuri hand made să propună maxim 10 mărci cu o singură vitolă. În acest moment sunt înscrise în concurs nu mai puțin de 19 mărci de trabucuri. Membrii Juriului vor delibera prin vot direct lista de 10 finaliste. Potrivit regulamentului fiecare importator va avea în finală minim o vitolă/ marcă de trabuc și maxim 4. Lista finalistelor CCTY 2021 va fi dată publicității pe data de 19 aprilie.

În a doua jumătate a lunii Mai vor avea loc două sesiuni de taste-ing cu cate 5 trabucuri aflate în Finală. Taste-ing-ul este realizat de membrii Juriului în „orb”, trabucurile vor avea doar un inel cu un nr de identificare, fără a mai avea inelul original. Fiecare membru al Juriului are o grilă de punctare atestată international care alocă până la 100 de puncte pentru un trabuc. În urma votului fiecărui membru al Juriului pentru fiecare din cele 10 Finaliste, se va intruni un clasament bazat pe nr de puncte oferite de membrii Juriului care va conduce la cîștigătorul titlului CAESAR Cigar of The Year 2021!

Juriul „CAESAR Cigar of the Year 2021” este format format din personalități cunoscute în lumea „cigar aficionado” de la noi: Iosif Szavuj, Javier Garcia del Valle, Marius Ghenea, Eduard Uzunov, Dragos Alecu, Florin Popa și Dan Vardie, Fondatorul CAESAR care este și Președintele Juriului.

Fiecare din imprtatorii de trabucuri înscriși în concurs- El Unico, JPB, Transilvania Hotrels & Restaurants- vor desemna un reprezentant în Comitetul de supraveghere al concursului. Reprezentanții din Comitet vor participa la toate sesiunile juriului asigurând o transparență totală a procesului de jurizare.

Toate sesiunile Juriului vor avea loc la Clubul Diplomatic care devine astfel gazda evenimentului.

CAESAR Cigar of the Year 2021

Lista trabucurilor eligibile propuse de importatorii de trabucuri din România

El Unico

 1. AJ Fernandez Bellas Artes Maduro Toro
 2. Aging Room Vibrato
 3. Ramon Allones No.2 Edition Limitada 2019
 4. Partagas Capitols
 5. La Aurora 107 Nicaragua Robusto
 6. Arturo Fuente Anejo 888
 7. Hoyo de Monterrey Hoyo de San Juan
 8. Nicarrao Exclusivo Don Rafa
 9. Bolivar Libertador
 10. Trinidad Vigia

JPB

 1. Casa Turrent 1901 Torpedo Maduro Round (20)
 2. Paradiso Monumento (Churchill) (22)
 3. Ashton Classic Sovereign Torpedo (25)
 4. La Aroma del Caribe MI AMOR Valentino (25)
 5. Eiroa CBT Maduro Toro Gordo 60×6 Honduras (20)
 6. Asylum 13 Hercule 70 x 7 Nicaragua (20)
 7. Macanudo Inspirado White Churchill (20)

Radu & Dana Niculescu

 1. Antigua Esteli Maduro robusto
 2. La Galera habano torpedo

Regulament concurs CAESAR Cigar of The Year 2021

Bovet Audrey Sweet Art – cadran din zahăr!

0
Bovet Audrey Sweet Art

Industria orologeriei ne-a surprins de-a lungul timpului în nenumărate rânduri, dar Bovet ne oferă o realizare neașteptată: ceasul cu cadran complet din zahăr.

Până acum, am tot văzut ceasuri cu cadrane realizate din metale prețioase, din mini picturi, gravuri, perle sau se prezintă pur și simplu skeletonizate. Bovet a folosit până acum aproape orice variantă pentru piesele sale.

Bovet Audrey Sweet Art schimbă acest lucru și ne aduce un cadran făcut complet din zahăr. Acest design nu a mai fost întâlnit până acum.

Proiectul a pornit la inițiativa lui Pascal Raffy care și-a dorit să transmită printr-o altfel de unitate puritatea copilăriei lipsite de griji și dragostea dulce.

Pentru realizarea acestui cadran din zahăr, cristalele au fost pregătite astfel încât structura lor să nu se schimbe în prezența luminii sau căldurii. Zahărul nu se va topi.

Bovet Audrey Sweet Art este alimentat de un mecanism automat de 4 Hz (Calibrul 11BA15), are o rezervă de putere de 42 de ore, se prezintă cu o curea din piele de crocodil, este disponibil în patru culori, iar prețul pornește de la aproximativ 22.800 de euro.

Balenciaga Sneakerhead – pentru cultura `hype`

0
balenciaga sneakerhead

Balenciaga a prezentat o nouă poșetă. Denumită Sneakerhead, această relevă atitudinea orientată înspre satisfacerea culturii hype.

E la modă acum și-l vrea toată lumea sau nu-l caută nimeni. Aceasta este cultura hype. Balenciaga a înțeles și acum aduce pe piață Sneakerhead – o poșetă evoluată din adidași.

Geanta prezintă inserții din plasă și piele artificială care reproduc aspectul adidașilor. De asemenea, include șireturi (sub formă de panglici care îi împodobesc laturile), împreună cu un buzunar din spate și logo-ul Balenciaga cu capul în jos, brodat pe lateral.

Măsoară 12x13x4.7 inchi și este suficient de mare pentru a transporta un telefon împreună cu rujul și, eventual, cash. Geanta poate fi asortată cu o pereche de adidași pentru a crea un aspect ideal pentru sport. De asemenea, poate fi purtat împreună cu o jachetă supradimensionată și este un amestec perfect între lux și relaxare.

Pentru aproximativ 2.000 de euro Balenciaga Sneakerhead poate fi deja cumpărată.

Bentley a creat un nou parfum pentru bărbați

0
Bentley Momentum Unbreakable Eau de Parfum

Bentley Momentum Unbreakable este un parfum nou cu origini din Crewe. Acesta conține un ingredient sustenabil special.

Cea mai recentă propunere de la Bentley Fragrances este un parfum pentru bărbați, îndrăzneț și picant, dar cremos și floral. Bentley Momentum Unbreakable îmbină ingrediente noi, de înaltă tehnologie, cu tradiții din parfumerie tradițională, pentru a crea un nou parfum irezistibil. Variantele de culoare, model și textură de pe recipientul placat cu piatră asigură faptul că nu există două exemplare identice – exact ca în cazul fasciilor de piatră disponibile ca opțiune de personalizare pentru mașinile Bentley.

Unbreakable este o interpretare mai caldă și mai lemnoasă a liniei Momentum, care exprimă toate fațetele palpitante ale vieții unui aventurier urban contemporan. Pe măsură ce parfumul se deschide, frunzele de violete adaugă o notă acvatică la mandarină sfuma. Cel mai bun ulei de mandarină din lume contribuie cu o aură verde, florală și aromată. O notă curată de lavandă, asortată cu mușcată proaspătă, roz, este domolită de o pudră de orris.

Picante, cu accente de lemn dulce, fructe uscate și chihlimbar, imortelele încălzesc inima noului parfum Momentum Unbreakable, introducând notele care constituie semnătura parfumului: o paletă bogată și caldă de lemn.

Cu adevărat inovator în structura sa, parfumul compus de maeștrii parfumieri Fabrice Pellegrin și Ane Ayo, Momentum Unbreakable introduce Dreamwood™ pentru prima dată într-un parfum Bentley. Obținut prin biotehnologie neutră în carbon, ingredientul 100% natural este utilizat în locul lemnului de santal Mysore, care este acum o specie protejată în India, ca o alternativă durabilă cu aceeași bogăție olfactivă.

Prețul pentru Bentley Momentum Unbreakable Eau de Parfum este de aproximativ 80 de euro. Pachetul presupune o sticlă de 80 de ml.

Vin învechit în spațiu timp de 14 luni, scos la licitație

0
vin invechit spatiu petrus 2000

Un vin învechit în spațiu, mai exact pe Stația Spațială Internațională, este scos la licitație de Christie`s. Acesta a stat 14 luni în orbită.

În mod normal, o sticlă de Petrus 2000 costă în jur de 8.500 – 9.000 de euro. Acum, însă, valoarea acestuia s-ar putea ridica până la aproape 900.000 de euro!

Pasionații sau cunoscătorii știu că obsesia pentru un pahar de vin cu adevărat bun presupune investiții majore în construcții care să respecte cele mai înalte standarde din domeniu. De aceea, în unele cazuri cramele personale sau ale unor companii sunt construite de la zero cu propriul sistem de climatizare complex.

Acum, însă, avem primul vin învechit în spațiu. Acesta face parte dintr-o serie de 12 sticle trimise pe Stația Spațială Internațională (ISS). Numai transportul acestora a costat peste 280.000 de euro. Scopul acestei măsuri a fost observarea maturării vinurilor în spațiu, o măsură care face parte din programul WISE.

Sticlele Petrus 2000 aflate pe ISS au beneficiat din start de un avantaj: lipsa gravitației. Elementele din recipiente au putut, așadar, coexista și forma fără auspiciul greutății constante.

Vinul întors pe Pământ după o aventură de 440 de zile în spațiu a fost degustat de 12 somelieri la Institutul Științelor Vinului în martie 2021. Aceștia au căzut de acord cu privire la impactul pozitiv avut de maturare pe orbită asupra vinului. Petrus 2000 de pe ISS era mai dulce și mai armonios față de o altă sticlă din același lot rămasă pe Terra, conform acestora.

Câștigătorul licitației va primi, însă, două sticle. Cea adusă de pe ISS și una rămasă pe Pământ. Astfel va putea remarca diferențele.

Fondurile obținute în urma licitație vor fi alocate programului WISE.

Cel mai valoros timbru din lume, la licitație

0
British Guiana One-Cent Magenta

Considerat de experți în filatelie drept „Mona Lisa al timbrelor”, acest exemplar ajunge acum la licitație. Se estimează obținerea a minimum 15 milioane de dolari.

British Guiana One-Cent Magenta este cel mai valoros timbru din lume și a ajuns acum la licitație. Acesta a fost creat în 1865 și este expus celor interesați la Londra, în sediul central Sotheby`s.

Conform informațiilor disponibile în prezent, timbrul a fost creat într-o perioadă în care exista o absență generală pe piață de timbre în cadrul coloniilor britanice. Această stare de fapt la acea vreme era văzută precum un risc la adresa continuității corespondenței.

Timbrul acesta, creat într-o singură iterație, a fost descoperit de un tânăr filatelist în 1873. Acesta căuta printre scrisorile unchiului său și l-a păstrat pentru că era frumos colorat și avea o formă interesantă. De-a lungul timpului, timbrul s-a aflat în proprietatea mai multor persoane și a sfârșit în mâinile colecționarului american Stuart Weitzman.

British Guiana One-Cent Magenta poate fi considerat unul dintre cele mai importante obiecte pentru colecționari. Bifează toate caracteristicile importante: este unic, are vechime demonstrată și originile sale sunt cunoscute.

British Guiana One-Cent Magenta a apărut în 1865 și acum poate ajunge la un pasionat de filatelie.

IWC Schaffhausen prezintă un Big Pilot inspirat din lumea curselor

0

IWC Racing sau, pe numele său complet, IWC Schaffhausen Big Pilot Watch Constant-Force Tourbillon Edition (Ref. IW590501) este un nou ceas în ediție limitată inspirat din lumea curselor.

Acest ceas unic combină complexul turbillon IWC cu forță constantă, cu o carcasă Ceratanium negru mat și designul iconic Big Pilot.

Carcasa de 46,2 milimetri, coroana conică izbitoare și catarama sunt realizate din Ceratanium. Acest material dezvoltat de IWC este ușor și robust ca titanul, dar și la fel de dur și rezistent la zgârieturi ca ceramica. În timpul primului pas al procesului de fabricație, componentele sunt prelucrate cu precizie maximă dintr-un aliaj de titan proprietar. Ulterior, acestea sunt arse la temperaturi foarte ridicate într-un cuptor.

În timpul acestui proces de furnizare are loc o transformare de…

Vezi informația completă pe Temporis.ro!

Trabucuri finaliste în CAESAR Cigar of the Year 2021 – JPB

0
CCTY 2021

Începem prezentarea trabucurilor care au intrat în finala primului concurs CAESAR Cigar of the Year 2021. Citiți mai jos despre trabucurile JPB.

Ashton Sovereign Torpedo

Ashton este printre cele mai venerate mărci premium de țigări din lume. Țigările Ashton sunt lucrate manual în fabrica legendară Tabacalera A. Fuente din Republica Dominicană numai din cele mai bune tutunuri maturate. Ashton a fost un brand peren „Top 3” în SUA de mai bine de treizeci de ani și este vândut în peste 60 de țări.
Fondatorul mărcii Robert Levin a creat Ashton la începutul anilor 1980. Un veteran foarte respectat al industriei de trabucuri, Levin a crescut în anii ’50 și ’60 lucrând în magazinul istoric de tigarete al tatălui său, Holt’s Cigar Company, din Philadelphia. El a preluat afacerea în anii 1970, extinzându-și cu succes prezența prin vânzare cu amănuntul și prin poștă. După ani de creștere constantă, Levin și-a extins cu succes afacerea prin crearea propriei sale mărci de trabucuri.
Ashton definește gustul dominican premium intr-un profil de tarie medie, de neegalat în calitate și consistență. Tutunurile dominicane luxoase folosite ca liant și umplutură maturate timp de trei până la patru ani formeaza o frunză bogată Connecticut Shade ce infasoara elegant trabucul. 
Savurați un amestec impresionant de migdale prăjite și note de boabe de cafea cu o notă de dulceață și condimente. Atat noii iubitori de trabucuri cat și cunoscătorii experimentați își redescoperă și retrăiesc afinitatea pentru trabucurile premium cu Ashton Classic.
DETALII PRODUS:
Tarie: Medie
Tara de origine: Republica Dominicana
Invelis: Connecticut Shade

NOTE DE DEGUSTARE:

Migdale prajite, boabe de cafea, condimente cremoase moderate

DISTINCTII:

90 Rated – Cigar Aficionado, October 2018

90 Rated – Cigar Aficionado, December 2015

90 Rated – Cigar Aficionado, August 2002

90 Rated – Cigar Aficionado, December 1999

Asylum 13 Hercule

Asylum 13 este unul dintre cele trei amestecuri care au făcut parte din lansarea trabucurilor Asylum.

Asylum Cigars și-a făcut debutul în perioada expoziției IPCPR din 2012.

Compania a fost fondată de Tom Lazuka și Kevin Baxter. În plus, Asylum Cigars este in parteneriat cu Christian Eiroa și compania sa Tabacaleras Unidas pentru acest proiect. În ceea ce privește Asylum 13 în sine, acest sortiment este poziționat ca fiind „cel mai complet” în ceea ce privește trabucurile din gama.

Acest brand de la partenerii Tom Lazuka și Christian Eiroa este cel mai cunoscut datorita diametrului mare. În timp ce alți fabricanți rămân la inelul de 60, gama Asylum se remarca prin diametre de 70 și 80 si tind să folosească tutunuri din Nicaragua și Honduras, unde de altfel sunt si produse.

Asylum 13sunt trabucuri puros din Nicaragua. Un invelis Habano nicaraguan întunecat îmbracă o combinație puternică de umpluturi din semințe cubaneze maturate, cultivate în solurile vulcanice negre din Nicaragua. La aprindere, vă puteți aștepta la o gamă complexă, de tarie medie până la foarte aromat, împreună cu o arsură lentă și rece, care vă permite să apreciați pe deplin fiecare nota. Pământ, cacao, boabe espresso, tutun negru, note dulci și condimente usoare.

Profil amestec:

Puro Nicaragua

Invelis: Nicaraguan Habano

Legatura: Nicaraguan

Umplutura: Nicaraguan

Note de degustare:

Odata aprins, veti simti arome de cacao si espresso iar pe masura ce fumati trabucul veti fi surprins de notele dulci care vor continua sa faca acest trabuc unul interesant.

Eiroa CBT Maduro

100+ ani de tradiție in prelucrarea tutunului

La sfârșitul anilor 1800, Generoso Eiroa a emigrat din Spania în Cuba cu visul de a găsi noi oportunități. Implicarea sa in industria tutunului a început în jurul anului 1913, când și-a asigurat un loc de muncă in calitate de căpitan de vas pentru Compania Cubaneza „Land and Leaf”.

 În 1915, a cumpărat o fermă de 99 de acri în regiunea Vuelta Abajo pe care mai târziu o va numi La Victoria, după soția sa, bunica lui Christian, Victoria.

Provenind de la fabrica lui Eiroa – „El Aladino”- din Honduras, învelișul, liantul și tutunul folosit ca umplutură CBT Maduro este produs din frunze 100% Maduro recoltate din partile superioare ale plantei. Fin și ultra-bogat, cu note de lemn, piper, espresso, ciocolată neagră, finisajul CBT Maduro este extrem de îndrăzneț și cărnos. O combinație extrem de dificil de realizat, insa Eiroa a reusit sa dea lovitura … din nou.

Fiecare trabuc elaborat cu meticulozitate aduce un omagiu familiei Eiroa, o marcă de trabucuri cu o moștenire de peste 100 de ani.

Dimensiune: Toro

Umplut: Honduras

Liant: Honduras

Împachetare: Honduras

Țara de origine: Honduras

Acreditări:

84 POINTS – CIGAR AFICIONADO AUG 01 2019

Mi Amor Valentino

La inceput, întreaga familie a mărcii La Aroma del Caribe Mi Amor a fost produsă la Flor de Copan din Honduras sub egida Altadis. În 2009, Robert Levin, proprietarul Ashton Cigars, a decis să mute producția în Nicaragua. Acolo a căutat și a găsit rapid unul dintre cei mai buni producatori din Esteli: Don Pepin Garcia, maestrul blender din Cuba, care a emigrat mai întâi în SUA și apoi în Nicaragua la începutul mileniului. În SUA aceste trabucuri sunt vândute sub denumirea La Aroma de Cuba, dar din motive comerciale în afara SUA, cuvântul Cuba poate fi utilizat doar pentru produsele cubaneze.
După ce a fost prezentată varianta Edicion Especial în 2009, versiunea Mi Amor descrisă aici a ieșit pe piață în 2010. Marea diferență față de Edicion Especial este că La Aroma del Caribe Mi Amor folosește un wrapper mexican. Aceste plante pentru bractee cresc în fertila vale San Andrés, chiar în afara Veracruzului. Acest lucru conferă tutunului textura întunecată, uleioasă și gustul grandios. Acestea sunt primele și până acum singurele trabucuri de la Ashton care au fost prelucrate cu un înveliș din Mexic.
În ceea ce privește gustul, această serie diferă de celelalte două La Aroma del Caribe printr-o dulceață mai pronunțată. În plus, acest trabuc puternic oferă arome de cafea, precum și o combinație de nuci, nuga și o nota de vanilie.
Revista americană Cigar Aficionado a inclus-o în topul 25 din topul celor mai bune trabucuri din lume din anul în care a fost publicat.

O frunză rară și strălucitoare San Andrés învelește un amestec incantator de tutunuri maturate folosite ca  liant și umplutură, procurate de la anumite proprietăți selectate Garcia din Nicaragua. Finisajul său decadent și complex este complet original.

 DETALII PRODUS:
Tarie: mediu spre tare
Tara de origine: Nicaragua
Invelis: San Andres
NOTE DE DEGUSTARE:
Ciocolata neagra, migdale, boabe de cafea, boabe de piper, condimente dulci.
DISTINCTII:

#2 Cigar of the Year – Cigar Aficionado, 2012

Top 10 Cigars of the Year – Cigar Aficionado, 2011

Top 25 Cigars of the Year – Cigar Aficionado, 2019

Top 25 Cigars of the Year – Cigar Aficionado, 2016

95 Rated – Cigar Aficionado, January 2012

94 Rated – Cigar Aficionado, January 2011

93 Rated – Cigar Aficionado, November 2019

93 Rated – Cigar Aficionado, January 2017

92 Rated – Cigar Aficionado, December 2020

91 Rated – Cigar Aficionado, February 2016

91 Rated – Cigar Aficionado, December 2014

91 Rated – Cigar Aficionado, February 2012

91 Rated – Cigar Aficionado, December 2010

90 Rated – Cigar Aficionado, October 2011

90 Rated – Cigar Aficionado, August 201190 Rated – Cigar Aficionado, June 2010

Fendi prezintă o geantă de călătorie special proiectată pentru căței

0
fendi colectie catei

Fendi s-a gândit și la iubitorii de animale care vor să-și răsfețe patrupezii. A lansat o linie de produse specială pentru ei.

Colecția este formată dintr-o lesă care se prezintă în culorile tradiționale ale companiei, o geantă specială pentru transportul cățeilor de talie mică, o geacă și o zgardă. Cumulat, valoarea acestora depășește 3000 de euro!

Toate elementele colecției conțin detalii exclusiviste și sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

Acum, așadar, Fendi le oferă șansa celor fashion-oriented să poată fi în asentiment cu animalele de companie care pot degusta acest răsfăț.

Fendi a fost înființată în Roma în 1925 ca magazin ce comercializa haine de blană și piele. Astăzi, aparținând împreună cu Louis Vuitton, Kenzo și Givenchy concernului LVMH, este o casă de modă recunoscută. Directorul creator al mărcii a fost Karl Lagerfeld.

DS9, nava amiral a mărcii DS, disponibilă pe piața din România

0
Versiunea PHEV oferă o autonomie electrică WLTP de 48 km

Începând de la sfârșitul lunii aprilie, noul DS9, nava amiral a tinerei mărci franceze de lux DS, poate fi comandată și pe plaiuri mioritice. Noua berlină DS9 vine să zguduie din temelii segmentul berlinelor premium de clasă medie. DS9 mizează pe un spirit aparte, subliniat atât de exteriorul cu linii senzuale, cât și de interiorul high-tech, dominat de materiale de cea mai bună calitate.

În gama DS9 își vor face apariția cât de curând și alte două motorizări plug-in hybrid

Cu un preț de pornire de 49.990 euro pe piața românească, DS9 va putea fi comandat, pentru început, în două versiuni de motorizare: una pe benzină, de 1,6 litri turbo, care dezvoltă 225 CP și 300 Nm, respectiv o versiune plug-in hybrid E-TENSE.

DS9 mizează pe un spirit aparte

Gama va include două niveluri de echipare, Performance Line +, respectiv Rivoli +. DS9 Performance Line + propune un interior cu scaune, consolă centrală și planșă de bord îmbrăcate în Alcantara®, dar și inscripții specifice DS Performance Line atât la interior, cât și la exterior.

Gama va include două niveluri de echipare

Inspirat de cartierul Tuileries din Paris, DS 9 Rivoli + îmbină materiale exclusiviste cu detalii sofisticate în formă de diamant. Rivoli+ va veni cu trei ambianțe diferite: Basalt Black Leather, din piele, respectiv Opera, cu două nuanțe de piele Nappa, Rubis Red sau Negru.

Rolls-Royce dezvăluie o colaborare cu Hermes prin Phantom Oribe

0
rolls phantom oribe hermes

Rolls-Royce a creat un Phantom special în colaborare cu Hermes și modelul a primit numele Oribe. Acesta a fost comandat de Yusaku Maezawa, un antreprenor japonez care a vrut o mașină asemănătoare cu avionul său personal.

Noul Rolls-Royce Phantom Oribe a fost creat de compania auto de lux britanică în parteneriat cu Hermes, astfel încât să fie folosite doar materiale de înaltă calitate. Habitaclul a fost personalizat integral, așa cum a solicitat clientul.

Culoarea exteriorului în două tonuri se inspiră din modul în care arată avionul viitorului proprietar și din colecția de piese de bucătărie antice specifice japoneze. Această este reflectată și în interior, acolo unde s-a folosit piele Enea Green furnizată de Hermes.

Printre noutățile introduse în habitaclu se numără difuzoarele acoperite de lemn nobil perforat și o sumedenie de texturi dedicate.

videos porno em vr justfreeporn.mobi da o cuzinho sexo com homen videomegaporn.mobi quando ela fuma ela mama hentay tube tubezonia.mobi bucetudas no sexo videos da gretchen porndot.info sexo em sala de aula filme pornô japonês grátis hdthaiporn.com menina nova perdendo a virgindade xperia 5 price in india sobazo.com desi gay
orgasmos caseiros erohardcore.info fodendo a tia sexo com prima brasileira xkeezmovies.mobi porno travecos mulheres usando vibradores sexthvideos.com xvideos cavalgando minha irmã em casa bustyporntube.info dando pro médico kalifa porno porniandr.com porno com mulheres
sexo grupal pornodoido betterfap.mobi mulher gozando porno mocas peladas pornthaimovs.com videos porno pau grande cuzinho esfolado hdthaimovs.com gostosa de maiô video gay gozando dentro anythaiporn.com pau cabecudo gozando enfiando a cabeca na buceta gotporn.mobi morenas xvideos