Bovet Audrey Sweet Art – cadran din zahăr!

0
26
Bovet Audrey Sweet Art

Industria orologeriei ne-a surprins de-a lungul timpului în nenumărate rânduri, dar Bovet ne oferă o realizare neașteptată: ceasul cu cadran complet din zahăr.

Până acum, am tot văzut ceasuri cu cadrane realizate din metale prețioase, din mini picturi, gravuri, perle sau se prezintă pur și simplu skeletonizate. Bovet a folosit până acum aproape orice variantă pentru piesele sale.

Bovet Audrey Sweet Art schimbă acest lucru și ne aduce un cadran făcut complet din zahăr. Acest design nu a mai fost întâlnit până acum.

Proiectul a pornit la inițiativa lui Pascal Raffy care și-a dorit să transmită printr-o altfel de unitate puritatea copilăriei lipsite de griji și dragostea dulce.

Pentru realizarea acestui cadran din zahăr, cristalele au fost pregătite astfel încât structura lor să nu se schimbe în prezența luminii sau căldurii. Zahărul nu se va topi.

Bovet Audrey Sweet Art este alimentat de un mecanism automat de 4 Hz (Calibrul 11BA15), are o rezervă de putere de 42 de ore, se prezintă cu o curea din piele de crocodil, este disponibil în patru culori, iar prețul pornește de la aproximativ 22.800 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here