Marca elvețiană independentă CYRUS Geneva adaugă o nouă creație în colecția sa, KLEPCYS GMT RETROGRADE. Acest ceas prezintă tehnologii inovative în istoria brandului, care te vor însoți în călătoriile tale.

Proiectat pentru a fi un instrument de timp practic, ușor de utilizat și un partener de încredere în aventurile noastre globale, noul KLEPCYS GMT RETROGRADE încorporează toate caracteristicile distinctive ale mărcii, atât în ceea ce privește tehnologia de ultimă generație, cât și stilul său futurist, „neconvențional”.

Acest ceas extraordinar cuprinde toate caracteristicile care diferențiază creațiile CYRUS: coroana dublă funcțională, arhitectura 3D a cadranului, decorarea și finisajele excepționale sunt toate combinate cu un mecanism nou proiectat.

CYRUS Geneva introduce, pentru prima dată în colecția KLEPCYS, o carcasă mai mică și mai subțire (42 mm diametru x 13,9 mm grosime), ce are o rezistență la apă până la 10 ATM. Foarte confortabil la încheietura mâinii, KLEPCYS GMT RETROGRADE este fabricat din titan de gradul 5. Disponibil în trei versiuni, în titan șlefuit natural, în două tonuri cu cadru negru din titan DLC și titan negru DLC, acesta este înfrumusețat cu butoanele sale caracteristice setate la 3h și 9h. Fiecare versiune este o ediție limitată de 50 de piese.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://temporis.ro/klepcys-gmt-retrograde-un-ceas-pentru-calatori/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here