În ciuda pandemiei de COVID-19, numeroase hoteluri de lux au fost deschise anul acesta și își așteaptă clienții.

Anul 2020 cu siguranță nu s-a dovedit a fi așa cum se aștepta vreunul dintre noi, mai ales când vine vorba despre călătorii. Fie că a fost o evadare anuală în stațiunea preferată sau o aventură către o destinație nouă, planurile anulate ne-au dezamăgit pe mulți dintre noi. Și, deși hotelurile au fost puternic afectate anul acesta din cauza restricțiilor adoptate pentru a combate pandemia de COVID-19, numeroase hoteluri de lux au fost totuși deschise și își așteaptă clienții.


Pentru cei care își doresc o vacanță exclusivistă, am realizat un top al celor mai exclusiviste hoteluri din lume. Fie că sunt proaspăt inaugurate sau au deja o istorie, acestea oferă inspirație de design incredibilă, o arhitectură uimitoare, facilități exclusiviste și experiențe excepționale în cele mai spectaculoase locuri din lume și, bineînțeles, o doză puternică de poftă de aventură. Acum veți ști unde să mergeți atunci când lucrurile vor reveni la normal.

Six Senses Fort Barwara: Rajasthan, India


Six Senses a transformat acest fort din secolul al XIV-lea, cândva deținut de familia regală Rajasthani, într-una dintre cele mai uluitoare stațiuni din lume, devenind astfel un adevărat simbol al luxului. Pe lângă peisajul spectaculos, aici găsești un centru spa și wellness de 30.000 de metri pătrați. De la un picnic fabulos sub stele la o experiență culinară rafinată în sala de bal regală, aici te poți bucura de excursii și experiențe unice, de restaurante și baruri locale.

Mardan Palace, Turcia


Mardan Palace este un hotel de lux din Lara, Antalya. Cu peste 560 de camere de hotel, este cunoscută în mod obișnuit drept cea mai scumpă stațiune de lux din Europa. Facilitățile includ un spa de 12.000 de metri pătrați, 4 acvarii, 20.000 m² de piscină, plus o plajă personală pentru oaspeți, cu nisip importat din Egipt. Perfect pentru călătorii care doresc să combine confortul cu luxul, hotelul include mobilier căptușit cu catifea, podele din lemn exotic și interioare de baie din marmură.

Awasi Patagonia, Torres del Paine National Park, Chile (tie)


Acest uimitor complex hotelier, care include 14 vile, oferă un adevărat un spectacol peisagistic. Amplasat într-o rezervație privată cu vedere la Parcul Național Torres del Paine, una dintre destinațiile emblematice din Chile, această evadare pitorească se transformă într-o escapadă inspirată, care vă va reîncărca cu siguranță bateriile creative. Fiecărei vile i se atribuie un ghid privat și un vehicul cu tracțiune integrală, ceea ce înseamnă că puteți ieși și vă puteți bucura de peisajul frumos din zonă în orice mod doriți.

Singita Kruger National Park, South Africa


Cum ți se pare o cameră privată cu baldachin cu vedere la Parcul Național Kruger? Amplasată în mijlocul sălbăticiei, resortul Singita îți oferă o experiență de lux în toate sensurile cuvântului. Cu o suprafață de 33.000 de acri, există două tipuri de resorturi: Sweni Lodge, cu șapte apartamente exclusiviste și Lebombo Lodge, un resort mai mare, cu 13 apartamente. Cu un design uimitor în plan deschis, care oferă priveliști spectaculoase și de neegalat asupra minunilor naturale incredibile, nu este de mirare de ce resortul Singita Kruger este printre cele mai bune hoteluri din lume în 2020.

Emirates Palace


Situat în inima orașului Abu Dhabi, Emirates Palace este o proprietate extraordinară, în care culoarea aurie este predominantă, cu vedere la țărmurile Golfului Arab. Oferind o gamă largă de preparate din bucătăria internațională, o plajă privată de 1,3 km, un port de agrement cu acces privat și camere de corali cu vedere la grădină, acest hotel iconic întâmpină oaspeții într-o lume de răsfăț. Palatul Emirates prezintă cultura arabă la cele mai înalte standarde.

Burj Al Arab

Burj Al Arab rămâne în continuare unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume. Al șaptelea cel mai înalt hotel din lume este cu siguranța unul dintre cele mai extravagante hoteluri. Ca să dăm un exemplu, oaspeții pot alege dintre nouă tipuri de perne, anumiți pereți sunt decorați cu foițe de aur de 24 de carate și au facilități Hermes de dimensiuni mari în fiecare apartament. În timp ce ratingul oficial al hotelului este de 5 stele (cel mai mare rating de hotel existent), acesta este totuși recunoscut, deși neoficial, drept singurul hotel de 7 stele din lume. Burj Al Arab, o destinație magnifică ce oferă servicii de clasă mondială, este considerat una dintre cele șapte minuni moderne ale lumii. Forma sa evocă pânza unui yacht, dispune de un helipad la etajul 28, un restaurant sub nivelul mării unde oaspeții pot mânca privind la peștii din golf și asigură servicii shuttle – evident- cu limuzine Rolls Royce.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here