MB&F celebrează cea de-a 15a aniversare prin lansarea noii colecții Legacy Machine Perpetual EVO, care îți stârnește imaginația.

În ultimii 15 ani, creațiile MB&F și-au transportat clienții către destinații care există doar pe hărțile imaginației: de la stele de mare la meduze care trăiesc în adâncimile oceanelor, ceasurile lui Maximilian Büsser sunt cartografii mecanici ai multiversului.

Însă cea mai interesantă călătorie nu a avut încă loc, iar adevăratul progres este marcat de evoluție. MB&F prezintă noua colecție Legacy Machine Perpetual EVO. În această nouă experiență, clientul este navigatorul, iar harta este însăși viața.

Noul ceas beneficiază de o carcasă de 44 mm, care este realizată din zirconiu, un metal gri-argintiu lucios, cu proprietăți materiale care depășesc oțelul inoxidabil și titanul. De asemenea, are integrat un sistem special de absorbție a șocurilor „FlexRing”, care protejează mișcarea perpetuă a calendarului, făcând din Legacy Machine Perpetual EVO cel mai robust ceas de până acum. LM Perpetual Engine, proiectat de Stephen McDonnell, este un calendar perpetuu premiat, care înlocuiește construcțiile tradiționale cu un procesor mecanic inovator.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://temporis.ro/legacy-machine-perpetual-evo-starneste-imaginatia/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here