Studiile arată că există o legătură strânsă între miros și seducție, iar secretul stă într-o sticlă cu parfum. Showerstoyou.co.uk și-au dorit să afle care sunt parfumurile anului 2020 de care suntem cei mai atrași.

Al cincilea simț, cel al mirosului, este unul puternic, motiv pentru care parfumurile pe care le porți pot fi o caracteristică definitorie, iar parfumurile pe care le miroși pot fi adesea un factor important atunci când îți formezi o opinie.

Parfumurile pot evoca emoții puternice, precum nostalgie sau plăcere. De asemenea, ele pot fi incredibil de atrăgătoare, umplându-ți simțurile cu feromoni. Nu subestima niciodată puterea unui parfum sexy și puterea pe care o poate exercita.

De la feromoni la afrodisiaci aromatici, studiile au descoperit că există o legătură strânsă între miros și seducție. Având în vedere acest lucru, cei de la Showerstoyou.co.uk și-au dorit să afle care sunt parfumurile anului 2020 de care suntem cei mai atrași.


Topul aromelor pentru femei care înnebunesc bărbații

Cel mai sexy parfum pentru femei, potrivit bărbaților, este acela care conține note florale, 85% dintre bărbați votând-o drept aroma lor preferată. Cele mai populare parfumuri florale sunt My Way de Giorgio Armani, Narciso Eau de Parfum de Ambrée Narciso Rodriguez și La Vie Est Belle Intensément de Lancome.

Pe locul al doilea, este parfumul dulce, 81% dintre bărbați votându-l drept mirosul lor preferat. Cele mai populare arome dulci sunt La Vie Est Belle Intensément de Lancome, La Nuit Tresor Nude de Lancome și Angel Eau Croisière 2020 de Mugler.

Aromele fructate sunt pe al treilea loc, 78% dintre bărbați votând pentru ele. Cele mai populare parfumuri sunt La Vie Est Belle Intensément de Lancome, Angel Eau Croisière 2020 de Mugler și Angel Nova de Mugler.

Pe locul al patrulea, este mirosul cremos de vanilie, 73% dintre bărbați votând-o drept aroma lor preferată. Această notă lăptoasă poate fi găsită în La Vie Est Belle Intensément de Lancome, La Nuit Tresor Nude de Lancome și The Only One Eau de Parfum Intense de Dolce & Gabbana.

Notele de citrice ocupă locul cinci. Sondajul arată că 69% dintre bărbați preferă acest parfum pentru femei. Aromele de citricese găsesc în parfumuri, precum My Way de Giorgio Armani, Miss Dior Rose N’Roses de Christian Dior și La Nuit Tresor Nude de Lancome.

Topul aromelor pentru bărbați de care femeile sunt atrase

Potrivit a 86% dintre femei, cel mai senzual parfum pentru bărbați este cel cu note lemnoasă. Cele mai populare parfumuri lemnoase sunt Dior Homme 2020 de Christian Dior, Beau De Jour Eau de Parfum de Tom Ford și Acqua di Giò Profondo de Giorgio Armani.

Pe locul al doilea se află nota aromată cu parfum dulce, 78% dintre femei votând pentru aceasta. Cele mai populare parfumuri aromatice sunt Dior Homme 2020 de Christian Dior, Eau de Parfum Beau De Jour de Tom Ford și Acqua di Giò Profondo de Giorgio Armani.

Aromele spicy sunt pe al treilea, cu 72% din voturi. Parfumurile cu această aromă variază de la Pasha de Cartier Parfum de Cartier, urmat de Le Male Le Parfum de Jean Paul Gaultier și Interlude Black Iris Man de Amouage.

Pe locul patru se află aromele de condimente proaspete, 64% dintre femei votând-o drept parfumul lor preferat de bărbați. Cele mai populare parfumuri proaspete condimentate sunt Apa de parfum Beau De Jour de Tom, Acqua di Giò Profondo de Giorgio Armani și Pasha de Cartier Parfum de Cartier.

Mirosul fructat de citrice ocupă locul cinci, cu 57% din voturi. Cele mai populare arome variază de la Dior Homme 2020 de Christian Dior, Acqua di Giò Profondo de Giorgio Armani și, în cele din urmă, L’Homme Rochas de Rochas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here