Phillips în asociere cu Bacs & Russo este încântat să anunțe vânzarea unui model Philip Dufour Simplicity, în cadrul licitației de la Geneva.

Cu ocazia celebrării celei de-a 20a aniversare a colecției Philip Dufour Simplicity, Phillips în asociere cu Bacs & Russo este încântat să anunțe vânzarea unui model Simplicity, realizat din aur roz numărul 00/20. Acesta va fi oferit în cadrul licitației de la Geneva, ce are ca temă RETROSPECTIVĂ: 2000-2020. Licitația tematică, organizată de Phillips & Blackbird, va avea loc la Hotelul La Réserve din Geneva, pe 8 noiembrie 2020.

Parte a primei ediții limitate a lui Philippe Dufour –ilustru membru al „TEMPORIS Hall of Fame” acest model Simplicity extrem de rar, realizat din aur roz este numărul 00 dintr-o serie de 20 de ceasuri.

La 30 de ani de la crearea primului său ceas de buzunar Grande & Petite Sonnerie, Philippe Dufour a realizat mai puțin de 230 de ceasuri în total și mai puțin de 8 ceasuri pe an. Ceasurile create de Dufour sunt de o frumusețe și o calitate incomparabile, infuzate cu pasiune și dragoste. Un ceasornicar extrem de talentat și pasionat, Dufour este un apărător înfocat al ceasornicăriei tradiționale pe care o consideră o artă pe moarte. Ceasurile unuia dintre cei mai elitați ceasornicari elvețieni sunt considerate capodopere, care sunt râvnite de colecționari. Acestea sunt extrem de dificil de obținut, deoarece apar rar pe piață.

Pentru a citi articolul complet, apasa https://temporis.ro/ceasul-philip-dufour-simplicity-prezent-la-licitatia-de-la-geneva/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here