Hublot este mândru să prezinte lansarea unei noi versiuni a ceasului Big Bang e, în ediție limitată, care va fi conectat la UEFA Champions League printr-o aplicație dedicată iubitorilor de fotbal, Hublot Loves Football UEFA Champions League.

Noul model se bazează pe ceasul Hublot Big Bang e lansat la începutul acestui an, dar care vine cu o serie de caracteristici suplimentare ce îmbogățesc experiența fanilor UEFA Champions League.

Carcasa ușoară realizată din ceramică și brățara din cauciuc au culoarea albastră a UEFA Champions League. Proprietarii vor putea alege diferite tonuri de apel, pe care le pot descărca din Hublot Store. Există opțiuni digitale și analogice albastre și un cadran de culoare special, care poate fi personalizat pentru a se potrivi cu una dintre culorile echipei participante. Pe carcasa din spate este inscripționată sigla Champions League, numărul ceasului din ediția limitată, dar si rezistența acestuia la apă.

Ceasul este alimentat de Wear OS by Google și are instalată noua aplicație Hublot Loves Football UEFA Champions League. Utilizatorul va primi notificări privind ora de începere a partidelor (15 minute înainte de începerea jocului), la goluri, penalizări, schimbări ale jucătorilor, cartonașe galbene și roșii, dar și la prelungiri.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://temporis.ro/hublot-te-conecteaza-la-uefa-champions-league/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here