Fundația elvețiană non-profit Origyn lansează o aplicație pentru smartphone care permite identificarea autenticității produselor de lux, luptând astfel împotriva falsificării bunurilor.

Falsificarea este o problemă endemică pe care brandurile de lux încearcă să o oprească cu orice preț. Falsificarea bunurilor devine din ce în ce mai sofisticată, iar impactul asupra exclusivității și a integrității brandului este mai mare. Procesul actual pentru identificarea autenticității unui produs este vulnerabil și învechit, bazându-se pe microcipuri și coduri de bare.

O nouă eră este pe cale să înceapă, datorită noii aplicații ORIGYN. Pentru prima dată în istorie, un ceas își folosește propria biometrie și își reprezintă propria identitate unică. Cercetările ORIGYN s-au concentrat pe o modalitate de autentificare directă a unui obiect, fără ajutorul unui cod de bare, microcip, gravură, rezultatul fiind că oricine poate face acum o fotografie a unui obiect folosind o aplicație pentru smartphone și să identifice autenticitatea unui produs, înțelegând totodată proveniența, istoria și proprietatea acestuia.

Puterea tehnologică și potențialul remarcabil al ORIGYN este algoritmul său. Aplicația combină tehnologiile descentralizate cu inteligența artificială (AI) și Machine Learning (ML), rezultând schimbări revoluționare în lupta împotriva falsificării. Această tehnologie de certificare digitală autentifică instantaneu produsele de lux, realizând un instantaneu simplu al obiectului însuși printr-o aplicație clasică al unui telefon inteligent.

Pentru a citi articolul complet, apasa https://temporis.ro/solutia-suprema-impotriva-falsificarii-produselor-de-lux/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here