Hublot și Maxime Plescia-Büchi, un tatuator elvețian și director de creație pentru producătorul elvețian, au dezvăluit o nouă colaborare artistică. Conceptul All Black de la Hublot a fost gravat cu cerneală neagră ca un tatuaj, pentru a crea monocromaticul Big Bang Unico Sang Bleu II All Black.

Îndrăzneț și monocromatic, Big Bang Unico Sang Bleu II All Black prezintă întreaga geometrie tridimensională a talentatului tatuator Maxime Plescia-Büchi. Materialul său negru, satinat, înclinat și fațetat, dezvăluie o interacțiune de lumină și umbră în relief. Formele geometrice abstracte acoperă corpul ceasului cu un negru atât profund, cât și simbolic.


În 2016, Maxime Plescia-Büchi a început colaborarea cu Hublot, proiectând ceasuri cu aceeași încredere, ca și liniile pe care le marchează pe corpurile oamenilor. Această nouă interpretare, Big Bang Unico Sang Bleu II All Black, este complet realizată în negru, culoarea preferată atât de producătorul de ceasuri, cât și de artist.

Pe o carcasă cu un diametru de 45 mm, tăiată din ceramică neagră și titan acoperit cu PVD negru, maestrul tatuator alternează și suprapune hexagoanele, diamantele și triunghiurile. Măsurarea timpului se face printr-un mecanism automat HUB1240 Unico, vizibil sub un cadran scheletat.

Pentru a citi articolul complet, apasa https://temporis.ro/big-bang-unico-sang-bleu-ii-all-black-omagiaza-arta-tatuajelor/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here