Cartier, una dintre cele mai importante case de lux din lume, s-a alăturat The Lion’s Share Fund, o inițiativă premiată și revoluționară, care unește mărci și consumatori pentru a face față crizei mondiale climatice, naturale și a biodiversității.

The Lion’s Share Fund a fost înființat în septembrie 2018 cu scopul de a oferi abilitare economică și de a stimula protecția biodiversității. Această fundație oferă mărcilor oportunitatea de a lua măsuri urgente și semnificative și de a juca un rol important în protejarea planetei noastre.

Condus de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și de o coaliție de întreprinderi și parteneri ONU, Fondul inovator își propune să strângă peste 100 de milioane de dolari pe an în următorii cinci ani, cu scopul de a opri pierderea biodiversității și de a proteja habitatele. Organizația speră să își atingă scopul, cerând mărcilor să contribuie cu 0,5% din costul publicității din mass-media, de fiecare dată când un animal este prezentat în reclamele lor.

„ Profitând de puterea creativității și a parteneriatelor, ideea The Lion’s Share este la fel de fascinantă ca și impactul pe care îl va avea. Veniturile generate și noile audiențe atinse de această inițiativă ambițioasă și unică vor avea un efect real și durabil asupra viitorului planetei noastre și al animalelor cu care o împărtășim. ”, a declarat Achim Steiner, administrator PNUD.

În ceea ce privește alăturarea brandului Cartier la o asemenea inițiativă, Cyrille Vigneron, președinte și director executiv, Cartier International, spune: „Frumusețea lumii naturale a fost întotdeauna o sursă de inspirație și creativitate pentru piesele atemporale ale lui Cartier. În calitate de cetățeni ai lumii, credem că este de datoria noastră să îi protejăm biodiversitatea și să influențăm conservarea faunei sălbatice. Acest lucru înseamnă ca marca Cartier va oferi sprijinul pentru parteneriate inovatoare, cum ar fi „The Lion’s Share Fund”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here