Noul ceas Créatives Heure Romantique creat de Vacheron Constantin Heures este simbolul eleganței și al rafinamentului. Cu o carcasă în formă de floare, înfrumusețată cu 123 de diamante, modelul surprinde farmecul de epocă al erei Art Nouveau.

Exclusiv, delicat și atemporal, o nouă variantă a modelului Heure Romantique îmbrăcat cu un cadran negru din sidef completează colecția Heures Créatives dezvăluită în 2015. Modelul Heure Romantique susține imediat imaginația, evocând imagini ale femeilor rafinate și inventive care au îmbrățișat stilul Art Nouveau cu aproape un secol în urmă. Volute grațioase, curbe fluente și arabescuri inspirate de natură au alimentat creativitatea artistică a lui Vacheron Constantin.

Inspirat de o piesă din 1916 creată în perioada Belle Époque și Art Nouveau, acest ceas din aur alb de 18K sărbătorește acea eră romantică cu florile, natura și animalele sale. Folosind un cadru care a prevalat la începutul anilor 1920 și ’30 și care este și astăzi relevant, ceasul din aur alb de 18 karate se mândrește cu un total de 104 diamante așezate pe două niveluri ale carcasei pentru o atracție uimitoare. Pentru a sublinia această compoziție armonioasă, coroana este acoperită cu un diamant, iar circumferința carcasei este împânzită cu pietre mici gravate fin, ajungând astfel la un total de 123 de pietre prețioase, cu o greutate de 2,6 carate.

Pentru a citi articolul complet, apasa https://temporis.ro/vacheron-constantin-creeaza-heure-romantique/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here