Publicația online gandul.ro lansează emisiunea Gândul Green, singura emisiune din România care dezbate cele mai ”verzi” subiecte, alături de cei mai ”eco-friendly” invitați!

Emisiunea este prezentată de Dan Vardie – unul din cei mai importanti jurnalisti/ editori din domeniul auto în Europa, Fondatorul celui mai cuprinzator Juriu European AUTOBEST- 31 de tari membre, autorul proiectelor ECOBEST Challenge, HUblot Nastiebang, ZENITH Range Rover si Alfa Romeo Chronoswiss Regulateur Quadrifoglio, precum și fondatorul galelor CAESAR Gala Awards și TEMPORIS Gala Awards – și va fi difuzată pe site-ul Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare miercuri la ora 21.00 și redifuzată joia de la ora 10.00.

`Pentru mine este o mare bucurie sa incep acest proiect alaturi de colegii de la www.gandul.ro`. Evolutiile legate de elctrombilitate pentru care am pledat constant in ultimii ani, m-au facut sa extrind discutia despre `green` dincolo de masini. Energia verde provenita din resurse regenerabile este singura sursa sustenabila pentru o electromobilitate sustenabila. Emisunea va aborda si alte subiecte legate de acest univers din perspectiva celui care ne priveste si vrea sa inteleaga ce poate sa faca, pentru a deveni un utilizator al oricaror tehnologii verzi, daca nu chiar un `prosumator`- consumator si producator de elctricitate in acelasi timp. ` a declarat Dan Vardie pentru Gandul.

Principalele subiecte abordate în emisiunea săptămânală vor fi centrate pe aspecte ce țin de reciclare, transportul verde, energia regenerabilă, device-urile și casele inteligente, viitorul electric, smart city  și multe altele.

Site-ul publicației online gandul.ro a înregistrat rezultate tot mai bune de la începutul anului 2020, ajungând, în luna august 2020, la peste 2,7 milioane de cititori unici.

În luna februarie a acestui an, site-ul și-a schimbat atât designul și platforma, cât și domeniul, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Tot începând cu februarie echipa gandul.ro s-a mărit și s-a concentrat pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE cu Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11.30.

Site-urile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro și apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here