Distileria Bowmore, parte a grupului Islay, și Aston Martin au dezvăluit prima lor creație colectivă: Black Bowmore DB5 1964.

Gândit pentru a satisface gusturile exclusiviste ale cunoscătorilor, noul whisky ultra-premium Black Bowmore DB5 1964 a fost produs în doar 25 de sticle, fiecare dintre acestea având un preț de 50.000 de lire sterline.

Pe lângă licoarea bahică în sine, produsul gândit de specialiștii grupului Islay și de cei aiAston Martin este comercializat într-o sticlă artizanală, conepută special pentru a arăta ca un piston al legendarului model Aston Martin DB5.

„Deși vin din lumi diferite, cele două companii au multe valori comune”, a explicat directorul de marketing al Aston Martin Asia Pacific Andreas Rosén.

Black Bowmore DB5 1964 este un tribut adus modelului DB5 produs de Aston Martin și devenit celebru odată cu utilizarea în cunoscutele filme cu James Bond. Spectaculosul vehicul a apărut pentru prima dată în pelicula Goldfinger din 1964, același an în care distileria Bowmore a intrat în „epoca modernă a distilării”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here