Rolling Stones va deschide la Londra un magazin de articole vestimentare şi alte mărfuri asociate legendarei trupe britanice.

Conform agențieie EFE, magazinul se va deschise în data de 9 septembrie în cartierul Soho, la numărul 9 de pe Carnaby Street, o zonă strâns legată de lumea rockului, potrivit fanilor.

În spaţiul comercial, unde vor predomina culorile roşu şi negru, se vor vinde de asemenea impermeabile şi pălării de la firma suedeză Stutterheim cu imprimeuri desenate de trupă şi de compania Bravado.

Magazinul va fi decorat cu texte ale cântecelor trupei şi cu celebrele coperţi ale albumelor Rolling Stones.

„Soho a încapsulat rock’n’ roll, prin urmare Carnaby Street era locul perfect pentru spaţiul nostru. Suntem siguri că acest emoţionant proiect, pe care prietenii noştri de la Bravado l-au creat, va fi o experienţă fără rival pentru oricine vine la Londra”, au subliniat cei de la Rolling Stones.

La rândul său, consilierul delegat al firmei Bravado, Mat Vlasic, a subliniat că magazinul este rezultatul „unor ani de planificare” şi va deveni „o destinaţie unde fanii trupei se vor putea conecta şi cufunda în muzica, stilul şi spiritul uneia dintre trupele cele mai emblematice şi mai iubite din lume”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here