Proiectul „Bespoke by CAESAR” avansează cu o nouă piesă vestimentară: blue jeans și pantalonul cu 5 buzunare. Partenerul ales de CAESAR, CONSIGLIERI, oferă cele mai bune servicii su-misura din România pentru blue jeans.

„În limbajul de business de astăzi, blue jeans-i au devenit «obligatorii» în multe situații. O pereche de blugi facuți pe măsură trebuie să existe în garderoba oricărui CAESAR!” afirmă Dan Vardie, fondatorul conceptului CAESAR.

CAESAR CONCIERGE antet

CONSIGLIERI oferă aceste produse în regim „su misura” , folosind o gama variată de materiale denim originale cu marcaje de autenticitate. Există și versiunea stretch, foarte apreciată datorită elasticității materialului care permite o adaptabilitate la purtare în orice condiții, timp de o zi întreagă, inclusiv în activitatea de birou.

Cu ocazia inaugurării acestei colaborări, CONSIGLIERI a realizat un film de prezentare  care a devenit viral pe internet. „Pentru noi este o onoare să colaborăm cu CAESAR, care a devenit un certificat de autenticitate, valoare și anduranță a unui produs realizat pe măsura clientului.” a declarat Cristian Cîrstea, CEO CONSIGLIERI

Toate produsele din proiectul „Bespoke by CAESAR” se pot procura doar prin CAESAR Concierge la comandă, contact caesar@automedia.ro

Din toamnă, odată cu lansarea oficială a noului Club CAESAR, toate produsele acestui proiect vor fi disponibile exclusiv membrilor Clubului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here