Manufactura Laurent Ferrier împlinește 10 ani și, cu această ocazie, lansează un ceas sobru cu aspect clasic.

Laurent Ferrier își sărbătorește a zecea aniversare prin lansarea unui ceas clasic cu un cadran atemporal.

De-a lungul istoriei sale, casa Laurent Ferrier a produs mai multe ceasuri cu complicații apreciate, inclusiv cu torubilon, minute repeater, natural escapement, dual time sau annual calendar. În plus,manufactura își prezintă ceasurile în carcase cu diferite forme și dimensiuni.

În 2010, Galet Classic a câștigat unul dintre premiile prestiosului Geneva Watchmaking Grand Prix (GPHG). Acest ceas a fost înzestrat cu un tourbilolon și o carcasă clasică. Și nu a fost un succes izolat. Ulterior, alte modele ale mărcii modele au primit noi premii. Apoi, Laurent Ferrier s-a bucurat de noi succese la GPHG în 2015 și 2018.

Classic Origin Opaline, esența casei Laurent Ferrier

Cel mai nou produs al Laurent Ferrier, Classic Origin Opaline, este conceput pentru persoanele care apreciază sobrietatea și virtutea. Creat pentru a marca a 10-a aniversare a manufacturii, ceasul are o carcasă de 40 mm cu aspect clasic și curbe elegante.

În concordanță cu atenția casei geneveze pentru estetica pieselor sale Classic Origin Opaline prezintă un aspect pur, iar indicatoarele sale „plutesc” deasupra unui cadran de alb-argintiu. Pentru a sublinia eleganța ceasurlui, toate cele trei indicatoare suntrealizate din aur alb de 18 carate.

Funcționarea piesei este asigurată de calibrul LF 116.01 care asigură o rezervă de putere de 80 de ore. Noul Laurent Ferrier Classic Origin Opaline este susținut la închetura mâinii de o curea din piele de vițel Barbialla căptușită cu Alcantara.

Ceasurile mărcii elvețiene de lux Laurent Ferrier, cunoscute pentru rafinamentul și finisajele ireproșabile sunt disponibile în România strict prin serviciul Concierge al CAESAR. Puteți afla mai multe detalii trimițând un simplu e-mail cu dorința dvs. la caesar@automedia.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here