În timp ce Bentley va prezenta un nou coupe sport-chic, Continental GT Mulliner Convertible, Breitling lansează un ceas special pentru a marca parteneriatul cu Bentley Motors.

Breitling Bentley

Este vorba despre un chronograf din oțel, dotat cu o carcasă de 42 mm în diametru, care ascunde un calibru chrono COSC, manufacturat Breitling. Noile ceasuri au fost produse într-o ediție limitată de 1.000 de exemplare.

Colaborare dintre Breitling și Bentley ține deja de aproape 17 ani, un record de durată în lumea orologeriei. Primul ceas produs în urma parteneriatul a fost în anul 2003, la lansarea Continental GT. Atunci Breitling a creat un ceas de lux pentru bordul mașinii emblematice.

Bentley Mulliner Limited Edition are o brățară albastră din piele de aligator, care amintește de husele din piele ale noii mașini. Iar cadranul argintiu este asemănător cu ceasul de la bordul Bentley Continental GT Mulliner Convertible. Ceasul este dotat cu un tahimetru și un calibru manufacturat Breitling 01 COSC, cu o rezervă generoasă de energie – 70 ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here