Omul de afaceri britanic Richard Branson deschide Virgin Voyages, o nouă companie specializată în croaziere de lux.

Virgin Voyages Richard Branson

Deja prezent în transporturile feroviare, aeriene și spațiale, cu Virgin Galactic, miliardarul Richard Branson își îndeplinește visul de la 20 de ani și lansează croaziere de lux rezervate persoanelor peste 18 ani – copiii nu pot fi îmbarcați.

Prima călătorie este deja programată pentru luna aprilie, cu plecare din portul Miami. Cu o capacitate de 2.770 de pasageri și 1.150 de membri ai echipajului, nava Scarlet Lady numără 1.330 de cabine, 78 de apartamente, dar și numeroase restaurante și baruri, inclusiv un SPA, ba chiar și salon de tatuaje.

Următoarea croazieră va avea loc în apele Mediteranei, în mai 2021, la bordul navei Valiant Lady. Alte două vase din flota Virgin Voyages vor fi disponibile în 2022 și 2023.

“Oceanul este casa noastră și trebuie să-l protejăm. Cel mai mare pericol cu care se confruntă este schimbarea climatică și vrem să găsim solulții. Astfel, ne angajăm să deschidem calea spre noi tehnologii la bordul navelor pentru a dezvolta carburanți cu emisii zero”, a declarat Tom McAlpin, președintele Virgin Voyages. Navele Virgin sunt echipate cu tehnologie Climeon, care folosește căldura deajată de motoarele vasului pentru a produce electricitate cu scopul de a reduce cantitatea de carburant consumată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here