Iaht Marc Anthony

Un iaht de lux aparţinând cântăreţului american Marc Anthony, unul dintre foştii soţi ai lui Jennifer Lopez, a fost distrus de un incendiu la Miami.

Conform AFP, după două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să plaseze sub control incendiul, însă iahtul de 36 de metri nu a mai putut fi salvat.

Doi membri ai echipajului se aflau la bordul iahtului “Andiamo” atunci când acesta a luat foc miercuri seară, “însă au putut părăsi vasul în siguranţă”, a precizat secţia de pompieri din Miami.

A fost deschisă o anchetă pentru a determina originea incendiului.

Conform site-ului specializat în ştiri despre celebrităţi TMZ, iahtul, cu o valoare de 7 milioane de dolari, era echipat cu cinci cabine, un jacuzzi, un grătar şi alte facilităţi.

El fusese scos la vânzare, dar se afla încă în proprietatea cântăreţului de 51 de ani, care publica adeseori fotografii cu acesta pe reţelele de socializare.

Marc Anthony a fost căsătorit cu cântăreaţa Jennifer Lopez între anii 2004 şi 2014, iar cei doi au împreună doi copii, gemenii Emme Maribel Muńiz şi Maximilian David Muńiz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here