CAESAR 146

O nouă ediție a exclusivistei reviste CAESAR – dedicată celor care iubesc și înțeleg luxul – a ieșit din tipar și se află în drum către abonați. Iată ce puteți citi în numărul 146 al publicației:

CAESAR Luxury Summit – ajuns la a IV-a ediție, evenimentul a reunit și în acest an o serie de personalități din industria luxului, sosite la București pentru a-și exprima opiniile în legătură cu prezentul, dar mai ales cu viitorul acestui sector. Au fost abordate teme complexe care vizează tematica luxului atât în Europa de Est, cât și la nivel global, grupate sub titulatura „The Art of Luxury.”

CAESAR Awards Gala – cel mai important eveniment au­tohton al industriei luxului a adus alături invitați din România – printre care oameni de afaceri, politicieni, vedete din lumea sportului și persoane care apreciază luxul la adevărata sa valoare – și personalități internaționale marcante precum Raphael Nussbaumer, Design Product & Purchasing Director Hublot și Alessio Inama, proprietar al Inama Azienda Agricola, producător de vinuri italiene selecte.

Cristinel Popa,  proprietarul galeriei DADA, își prezintă opiniile despre colecționarii de artă români și, mai ales, despre diferența dintre aceștia și investitori.

Cu taxiul printre avioane – în cel mai scurt timp, toți vom fi nevoiți să absolvim cursurile școlilor pentru pilotarea vehiculelor aeriene personale, pentru că apare în ecuație un nou parametru: înălțimea. Epatarea gândirii out-of-the-box se va face de la bordul acestor aparate de zbor cu dimensiuni reduse. Vrei, nu vrei: bine ai venit la revoluție!

Avioanele private, între necesitate și moft costisitor – controversele privind utilitatea avioanelor private par tot mai puternice, însă nici producătorii de aeronave și nici proprietarii acestora nu sunt dispuși să renunțe la aceste mijloace de transport. Pe lângă prezentarea unor noi produse exclusiviste, piața se schimbă de la un an la altul grație apariției unor servicii tot mai interesante.

Pe cale de dispariție – industria auto se pregătește să îngroape o importantă parte a tradiției sale, mașinile cu motoare V12. Nu de bunăvoie și nu fără regrete.

Monaco Yacht Show – ediția din 2019 a faimoasei expoziții de iahturi de la Monte Carlo a avut loc la finalul lunii septembrie și a adunat la un loc nave spectaculoase a căror valoare totală de piață a depășit 4 miliarde de euro.

Only Watch de record mondial – ediția din acest an avea la start câteva ceasuri destul de interesante, dar nimeni nu se aștepta la o surpriză atât de mare. La Only Watch 2019 s-a vândut cel mai scump ceas de mână din istorie, un Patek Philippe Grandmaster Chime ref. 6300A, pentru care s-au plătit 31 de milioane CHF. Fabulos! Iată culisele celei mai profitabile ediții Only Watch.

În tren stă fericirea! Slow travel – luxul unui voiaj domol – Doamnelor și domnilor, poftiți în vagoane! Pornim într-o călătorie de nenumărate stele la bordul celor mai luxoase trenuri din lume. Ne așteaptă peisaje spectaculoase, servicii de vis și multă relaxare. În două cuvinte – slow traveling, noua artă a voiajului cu rost și timp destul pentru observare.

Plecat în spațiu – noua extravaganță turistică a milionarilor – omul a fost fascinat dintotdeauna de zbor, tot mai sus și la viteze tot mai mari. O mulțime de pionieri și-au riscat gâtul, la propriu, pe parcursul a mai multe decenii (și chiar secole) pentru a-i ridica pe oameni de pe pământ prin diferite mijloace, de la pseudo-aripi la aruncarea de pe stânci și inventarea unor dispozitive și mașinării care să ajute la împlinirea acestui vis.

Călare pe milioane de dolari – în lume există peste 350 de rase de cai și ponei. Fiecare are o personalitate și un caracter aparte. În funcție de caracteristicile lor, unele rase sunt mai potrivite pentru dresaj, altele pentru curse sau pentru alte activități sportive. Dincolo de folosirea calului pentru agrement sau agricultură, în lumea concursurilor și a curselor de cai se fac afaceri de milioane de dolari.

Megalopolisul din Pearl River Delta – China experimentează un nou tip de megalopolis, o aglomerare urbană enormă construită în delta râului Pearl, care are drept țintă detronarea din topul celor mai mari orașe a unor nume cunoscute, precum New York sau Tokyo.

CAESAR Bespoke Luxury – cu ocazia celei de-a XIV-a ediții a Galei CAESAR, am introdus propriul nostru concept de bespoke luxury. Și nu doar ca o pledoarie conceptuală de abordare a luxului handcrafted, dar și în plan practic. Avem deja doi parteneri cu care lucrăm la „CAESAR Collection”!

Cu lumea-n cap, de Crăciun – târgurile de Crăciun reprezintă mereu o alternativă reuşită pentru o vacanţă la sfârşit de an. Iar pentru cei care nu vor să renunţe la confortul unei croaziere de cinci stele sau al unui resort de top, există variante de cazare care pot satisface şi nevoile unora dintre cei mai pretenţioşi turişti.

Fructele, ingrediente „secrete” pentru meniuri savuroase – nu e nevoie de produse pretenţioase din carne sau condimente rare pentru a încânta papilele gustative ale amatorilor de mâncăruri alese. Fructele pot lua cu succes locul ingredientelor de bază din bucătăria restaurantelor de lux, iar asta o dovedesc chefii care au ales să îşi etaleze măiestria în cadrul unor restaurante de top.

Lectură plăcută!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here