Temporis și legendarul maestru ceasornicar de origine elvețiană Laurent Ferrier au invitat pasionații de ceasuri la un eveniment unic în România care a avut loc aseară la Athenee Palace Hilton.

Într-un cerc restrâns de pasionați și colecționari de ceasuri, maestrul Laurent Ferrier a acceptat, într-una din rarele sale deplasări în afara Elveției, să dezvăluie cele mai interesante momente ale vieții sale la Patek Philippe dar și „epopeea” creării propriului brand.
Printre piesele prezentate în cadrul evenimentului exclusivist de aseară se numără Galet Annual Calendar Montre Ecole, Tourbillon Enamel Grand Feu, Bridge One, Galet Classic și Galet Micro-Rotor Square. Toate acestea, dar și alte creații ale manufacturii Laurent Ferrier, sunt disponibile începând din această lună, exclusiv, prin serviciul nostru Caesar Concierge.

Aflat pentru prima data în România, Laurent Ferrier a fost invitatul de onoare al revistei Temporis, el fiind, de asemenea, unul dintre participanții la ediția din 2019 a Temporis Awards Gala. În cadrul acestui eveniment marcant el va fi primit în „the one and only” Temporis Hall of Fame și va fi prezent alături de noi aducând cu el ceasurile care i-au câștigat reputația în lumea orologeriei internaționale.

După mulți ani în care a alergat pe cele mai importante circuite de viteză – cu șapte participări la „24 heures de Le Mans”, din care ultima, în 1979, încununată cu medalia de bronz la general și alți 40 de ani petrecuți la Patek Philippe – unde și-a câstigat faima modială, Laurent Ferrier a decis să pornească aventura orologieră în 2008. Urmând o tradiție îndelungată a familiei sale, Laurent Ferrier aduce în plus inovație, modernism și pasiune.

Ceasurile sale sunt definite de un nivel al rafinamentului și inovației care depășeste bariera timpului, câștigându-și locul în competitii internationale consacrate: „Best Men’s Watch” la Geneva Watchmaking Grand Prix în 2010 pentru Galet Classic și „Horological Revelation” în cadrul aceluiași prestigios eveniment în 2015 pentru Galet Square.

Caesar Concierge poate fi contactat la numărul de telefon 0040 744 364 577 sau la adresa de e-mail concierge@caesaremporium.com.

Pentru a intra în clubul select al celor care vor să exploreze extraordinarul prin CÆSAR Concierge nu trebuie decât să ne contactați. Apoi, prin intermediul nostru, veți putea ține legătura cu producătorul pentru a afla toate detaliile în legătură cu produsul dorit. Mai mult decât atât, CÆSAR Concierge vă va propune un mod special, unic, prin care veți intra în posesia obiectului comandat. Acesta poate include o vizită la manufacturier, un prânz sau o cină exclusivistă în compania reprezentanților mărcii vizate. O experiență unică cum numai CÆSAR poate să ofere. Și cum a făcut-o deja în impresionantele experiențe ale Clubului CÆSAR.

CÆSAR Concierge nu este un simplu intermediar al tranzacției realizate de dumneavoastră. Noi vă oferim o experiență unică, plină de satisfacții, ducând shoppingul de lux către noi dimensiuni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here