Ați văzut, citit sau auzit despre o mulțime de lucruri, servicii sau experiențe extraordinare pe care vi le doriți, dar sunt greu de obținut dacă nu par chiar imposibil de atins. Serviciul Concierge pus la punct de CÆSAR vă invită să explorați extraordinarul! La îndemâna oricărui CÆSAR.

CONCIERGE antet

Nimic nu mai este imposibil sau de neatins în privința shoppingului de lux. Grație CÆSAR Concierge vă putem transforma orice dorință, aparent greu de îndeplinit, în realitate. Totul la un standard pe care nici nu îl puteți bănui. Tot ceea ce trebuie să faceți pentru ca visul dumneavoastră să fie tangibil este să contactați CÆSAR Concierge la numărul de telefon 0040 744 364 577 sau la adresa de email concierge@caesaremporium.com și să ne împărtășiți dorința. Atât. De aici totul intră în sarcina noastră. Și vă garantăm că experiența trăită va fi una de neuitat.

Pentru a intra în clubul select al celor care vor să exploreze extraordinarul prin CÆSAR Concierge nu trebuie decât să ne contactați. Apoi, prin intermediul nostru, veți putea ține legătura cu producătorul pentru a afla toate detaliile în legătură cu produsul dorit. Mai mult decât atât, CÆSAR Concierge vă va propune un mod special, unic, prin care veți intra în posesia obiectului comandat. Acesta poate include o vizită la manufacturier, un prânz sau o cină exclusivistă în compania reprezentanților mărcii vizate. O experiență unică cum numai CÆSAR poate să ofere. Și cum a făcut-o deja în impresionantele experiențe ale Clubului CÆSAR.

CÆSAR Concierge nu este un simplu intermediar al tranzacției realizate de dumneavoastră. Noi vă oferim o experiență unică, plină de satisfacții, ducând shoppingul de lux către noi dimensiuni.

Și, pentru că totul are un început, vă propunem ca, din luna mai, să descoperiți și, ulterior, să vă adăugați în colecție, prin intermediul nostru, marca de vinuri Otazu.

Situată la doar 8 kilometri de Pamplona, ​​Bodega Otazu este cea mai nordică vinărie din Spania și una dinre cele mai apreciate de cunoscători. Provenind dintr-o regiune în care istoria, natura, arta și vinul dau naștere unor adevărate legende, produsele Otazu încântă simțurile. Tocmai de aceea, după o îndelungă și aprofundată cercetare a pieței, Caesar Concierge a ales să distribuie clienților săi din toată Europa vinurile de excepție realizate de Bodega Otazu din Navarra.

Pentru orice detaliu legat de vinurile Otazu sau de serviciul CÆSAR Concierge, nu ezitați să ne contactați la telefon 0040 744 364 577 sau la concierge@caesaremporium.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here