Realizata de celebrul sculptor Ivan Black, lustra/candelabrul Nebula Hive este o prezenta unică și deosebită potrivită oricărei încăperi, designul lămpii crescând senzația de spațiu datorită construcției minimaliste 3D, care datorită mișcării permanente oferă un show de lumini spectaculos și organic, care uneori amintește de secvențele ADN-ului uman.

IvanBlack_NebulaHive9_Lres IvanBlack_NebulaHive1_Lres IvanBlack_NebulaHive8_Lres IvanBlack_NebulaHive7_Lres IvanBlack_NebulaHive6_Lres IvanBlack_NebulaHive5_Lres IvanBlack_NebulaHive4_Lres IvanBlack_NebulaHive2_Lres

De altfel, însăși numele lustrei face trimitere la natură, cuvântul Hive însemnând stup în limba română. Stupul luminescent are o înălțime de 1 m și o lățime de 0,75 m, fiind capabil să lumineze o cameră de suprafață destul de mare prin jocurile sale de lumini care pun la grea încercare imaginația oamenilor.

Pentru a oferi aceste jocuri de lumini continue dar mai ales variate, Nebula Hive dispune de un motor integrat care pune în mișcare structura lămpii, dând naștere la infinite jocuri de lumini, mereu surprinzătoare și deosebite. Realizată manual, Nebula Hive dispune de nu mai puțin de 2.000 de componente, iar în plus, fiecare LED este încapsulat cu mare atenție într-o sferă clară din acril. Întreg procesul de realizare durează nu mai puțin de 12 săptămâni, lampa având un preț de pornire de 24.800 CHF.

Nebula Hive – Ivan Black for INK from M.A.D.Gallery on Vimeo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here