ArtyA este o companie elvețiană înființată în 2010, dar în timpul scurt de la înființare și până acum a confirmat că s-a specializat în strălucirea estetică. În asociere cu Kerbedanz, o altă mică firmă elevețiană, au creat ceasul-omagiu Led Zeppelin, una dintre cele mai mari formații de rock din toate timpurile.

22905_led_zeppelin

Fundalul ceasului arată ca o coajă reală, dar în realitate este doar email. Este o soluție de mare efect. Un Zeppelin împodobește partea din față a ceasului, care arată foarte original – un material ca un amestec de broz și aur, care vrea mai mult să sugereze că ArtyA este un maestru ArtyOr. De fapt, creația este a lui Yvan Arpa, proprietarul și directorul de creație al ArtyA. Toate detaliile, inclusiv limbile ceasului lasă senzația de stratificare, că toate se suprapun. Deși ceasul are 3 limbi și, chiar cu designul foarte elaborat, citirea orei se face foarte ușor. Ceasul este pus în mișcare de un calibru automatic elvețian, cu o rezervă de putere de 46 de ore.

ArtyA & Kerbedanz Unique Piece Tribute to Led Zeppelin

Carcasa este din oțel inoxidabil și are diametrul de 42 mm. Cureaua este cool! Are o culoare verde, ca de mlaștină, și este realizată din piele de aligator.

1765.4677

Ceasul are 3 simboluri mai mici și unul mai mare, Zoso. Aceste simboluri au devenit celebre, și au fost preluate pentru acest ceas, atunci când au fost puse cover-ul celui de-al patrulea album al trupei, un album fără titlu și care a intrat în istoria muzicii ca fiind „Led Zeppelin IV”. Cele patru simboluri îi reprezintă, de fapt, pe cei patru membri ai formației.

Artya-Kerbedanz-Watch-3

Un exemplar al ediției limitate ArtyA & Keberdanz Led Zeppelin costă aproximativ 17.000 de franci elvețieni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here